Foto: Elīna Brigmane/Agnija Reiniece

Ja Rīga piedzīvojumiem sāk šķist par mazu, vērts raudzīties Pierīgas virzienā. Lai aktīvi un jēgpilni pavadītu brīvdienas, nav jādodas tālu prom no galvaspilsētas. Tīrelī var ne tikai supot, bet arī jaukā kompānijā paēst gardas pankūkas, bet brīvo sestdienu izmantot, lai beidzot iemācītos "dancot" uz ūdens. Zemāk vari iepazīties ar dažām idejām, kā steigt izbaudīt pēdējās siltās un vasarīgās dienas!

Šis raksts tapis, pateicoties "Exit Rīga" uzaicinājumam apmeklēt Pierīgas objektus, kuros ļauties piedzīvojuma garam. "Exit Riga" piedāvā plašas tūrisma un izklaides iespējas vien 50 kilometru rādiusā ap galvaspilsētu.

Piedzīvojumu braucienā kopā bijām astoņi svešinieki, kas izbaudīja Pierīgas intensīvos piedzīvojumus. Vislabāk man atmiņā palicis brauciens ar veikbordu (braukšana uz vējdēļa sāniski). Nekad iepriekš to nebiju darījusi, tāpēc šausmīgi baidījos, bet tagad ieteiktu izmēģināt ikvienam ūdenssporta cienītājam.

"Malacis!" kliedz mans veikborda instruktors Vlads. Sapriecājos, ka nu jau spēju ar veikborda dēli noturēties uz ūdens un pat uzņemt ātrumiņu, bet tad "bam!" – ieveļos dīķī un aizrijos ar ūdeni. Viņš tāpat saka, ka esmu malacis, un pastāsta, ko darīju nepareizi. "Nākamreiz ceļus mazliet ieliec, būs vieglāk noturēt līdzsvaru." Vladislavs Gedjuns paskaidro visu tik sīki, ne mirkli nezaudējot entuziasmu un smaidu, ka pēc vēl dažiem neveiksmīgiem kritieniem šķiet, ka tiešām jau dancoju ar dēli pa ūdens virsmu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!