Foto: Parishilton/Instagram

Vai esi gatava ienirt Parisas Hiltones rozā pasaulē? Vai kādreiz esi sapņojusi, kā būtu dzīvot kā popkultūras ikonai? Tad sagatavojies neaizmirstamai pieredzei – "Stay Like an Infinite Icon" apartamentos viesnīcā "The Beverly Hilton" Losandželosā, ir iespēja uz vienu nakti pārvērsties par Parisu, izbaudot teju visu, ko viņa piedzīvo katru dienu...Bet ir kāds "bet" – nakšņošana šajos apartamentos prasa diezgan ievērojamus līdzekļus – divu dienu uzturēšanās izmaksā 1111 ASV dolārus (jeb 1029 eiro) par nakti.

Kā rakstīts viesnīcas mājaslapā, no 2024. gada 4. oktobra līdz 1. novembrim šie luksusa apartamenti ir pieejami viesiem, kuri vēlas izbaudīt slavenības dzīvesveidu (dzerot to, ko viņa dzer, ēdot to, ko viņa ēd, un valkājot to, ko viņa valkā), turklāt tie pilnībā veidoti Hiltones ikoniskajā stilā. Jaunā dziedātājas albuma "Infinite Icon" tēma dominē visā viesnīcas numura dizainā.

Numuriņos ir plaša guļamistaba, viesistaba, kas rotāta ar rozā metāliskiem akcentiem un atrodamas dažādas sabiedrības dāmas piemiņas lietas. Ir arī zona mājdzīvniekiem! Īpaši iespaidīga ir spa tipa vannas istaba un privātā terase, kas sniedz iespēju atpūsties komfortā un stilā.

43 gadus vecā zvaigzne personīgi iesaistījusies šo divu apartmentu izveidošanā. Pozējot rozā tērpā vienā no viesnīcas "suite" numuriem, viņa "Instagram" platformā paziņoja par šiem greznajiem apartamentiem.

Starp citu, katrā numurā viesus sagaida arī īpašais "pamataprīkojums", kas ietver zīda acu masku, rozā spilvendrānu un stilīgu metāla ūdens pudeli.

Savukārt numuru apkalpošana tiek nodrošināta trīs reizes dienā. Tiek pasniegts viņas mīļākais rozā kokteilis, kā arī tēja ar cepumiem (protams, ka rozā!). Pat brokastis tiek pasniegtas ar īpašu šarmu – uz rozā galda, ar Parisas iecienītākajām pārslām un rozā jogurtu. Lai pieredze būtu vēl maģiskāka, brokastis tiek pasniegtas tieši pulksten 11:11, kas tiek uzskatīts par īpašu un maģisku laiku un skaitli.

Kā jau minēts, nakšņošana šajos apartamentos gan prasa diezgan ievērojamus līdzekļus – divu dienu uzturēšanās izmaksā 1111 ASV dolārus (1029 eiro) par nakti. Tomēr tie, kas vēlas iemūžināt savu pieredzi un aizvest mājās kādu piemiņu, var iegādāties arī viesnīcas dekorus. Piemēram, stilīgi rozā rombveida spilveni maksā 165 dolārus (152 eiro), bet ekskluzīvie paklāji – no 675 līdz 850 dolāriem (no 625 līdz 787 eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!