Foto: Publicitātes foto

Olimpiskā breika dejotāja, "Chipotle" burito un popzvaigzne Sabrina Kārpentere, kas dzied par espreso kafiju, – šie ir tikai daži no kolorītiem tēliem, kas solās pasaulē dominēt šī gada spokainajos svētkos.

Ikgadējā "Google" veidotajā "Frightgeist" sarakstā ir atklātas 25 tērpu idejas, kas pirms Halovīna ir "modē". Saraksts, balstīts uz meklēšanas datiem kopš septembra, kalpo arī kā 2024. gada popkultūras tops, parādot, kādas tēmas un varoņi ir populāri šogad.

Šā gada "Frightgeist" sarakstā augstākajā vietā ir Bobs, spoks ar sarāvušos galvu no jaunākās "Bītldžūss" filmas. Otrajā vietā ierindojas virālā breika dejotāja Reičela Guna, saukta par "Raygun" ar meklējumiem pēc "zaļi dzeltena treniņtērpa" un "zaļām treniņbiksēm". Trešajā vietā ir "CatNap", kaķveidīgais briesmonis no populārās videospēļu sērijas "Poppy Playtime".

Pirmajā desmitniekā iekļuva arī filmas "Deadpool" sieviešu versija "Lady Deadpool" un dziedātāja Sabrīna Kārpentere. Kārpenteres meklējumu skaitu ievērojami palielināja korsete ar izgriezumu sirds formā.

Starp 25 populārākajiem tēliem ir pieci "Pixar" filmu "Inside Out" varoņi, kas pārstāv antropomorfizētās emocijas: Skaudība, Dusmas, Riebums, Nemiers un Prieks. Sarakstā iekļuva arī Chipotle burritos (11. vieta), Sonic no "Shadow the Hedgehog" (20. vieta), reperis Soulja Boy (24. vieta) un trīs citi tēli no filmas "Bītldžūss".

"Google" analīze par populārākajiem bērnu tērpiem atklāj, ka vispieprasītākie bija Red no Disneja filmas "Descendants", mājdzīvnieku tērpi no "Dogpool" un varoņu pāris – Deadpūls un Vulverīns.

Turklāt "Frightgeist" noteica, ka gada populārākā ballīšu tēma ir "Bītldžūss", bet kategorijā "spokaini ēdieni" pirmo vietu ieņēma "mūmijas hotdogi".

Lūk, šā gada 25 aktuālākie tērpi:

  1. Spoks Bobs no "Bītldžūss"

  2. Breika dejotāja Raygun

  3. Kaķveidīgais briesmonis Catnap no "Poppy Playtime" spēlēm

  4. Delores no "Bītldžūss"

  5. Pomni no "The Amazing Digital Circus"

  6. Skaudība no "Inside Out"

  7. Red no "Descendants"

  8. Dr. Doom

  9. Dziedātāja Sabrina Kāprentere

  10. Lady Deadpool

  11. "Chipotle" burito

  12. Dusmas no "Inside Out"

  13. Riebums no "Inside Out"

  14. Wolverine

  15. Trauksme no "Inside Out"

  16. Delia Deetz no "Bītldžūss"

  17. Komiksu varonis Gambit

  18. Dune

  19. Minjoni

  20. Shadow the Hedgehog

  21. Prieks no "Inside Out"

  22. Peely no "Fortnite"

  23. Lydia Deetz no "Bītldžūss"

  24. Reperis Soulja Boy

  25. Godzilla

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!