Pjero della Frančeskas (Piero della Francesca) freska izstaro atmosfēru, kas ir raksturīga reģionam, kas ilgus gadus investējis naudu skaistumā un kvalitātē. Toskānas garšu var sajust arī, nobaudot bļodu ar ribollita zupu, kas pagatavota ar sezonas cavolo nero un pasniegta ar svaigi spiestu olīveļļu. Toskānas kultūru iespējams atrast arī 60 eiro vērtajā Brunello di Montalcino riserva pudelē, tomēr tikpat vērtīgus iespaidus gūsiet arī kādā no reģiona bez maksas apskatāmajiem objektiem - gleznainās ainavās ar seniem akmeņiem un karstiem avotiem, kā arī mūriem ieskautās pilsētās.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit