pavari_Balttour
Foto: Publicitātes foto
Kaņepju uzpūtenis, ozolzīļu saldējums, cidoniju putas... Labāk vienreiz nogaršot nekā simtreiz par to dzirdēt, tāpēc labākie šefpavāri aicina uz izstādi "Balttour 2014".

No 7. līdz 9. februārim Ķīpsalā varēs izbaudīt mūsdienu Latvijas garšu, portālu "Delfi" informē izstādes rīkotāji.  Māris Jansons, Ingmārs Ladigs, Andris Rūmītis, Raimonds Zommers, Svetlana Riškova ir tikai daži no Latvijas labākajiem šefpavāriem, kas visās trīs izstādes dienās apmeklētājus aicinās doties pārsteidzošā garšas piedzīvojumā, kura galvenais mērķis ir iepazīstināt ar mūsdienu Latvijas virtuvi.

"Izstādē darbosies divas atvērtā tipa virtuves, tāpēc apmeklētājiem būs unikāla iespēja ielūkoties aizkulisēs, kā darbojas šefpavāri, uzdot jautājumus, sekot ēdienu gatavošanas procesam, vērot paraugdemonstrējumus un, protams, arī nogaršot!" stāsta Latvijas "Pavāru kluba" prezidente, restorāna "Elements" šefpavāre Svetlana Riškova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!