Dimdiņu kāpostu audzēšana - 13
Foto: Publicitātes foto
Pašu dārzā sakņu un augļu raža jau novākta un lielākā daļa, iespējams, jau notiesāta, bet lielajos uzņēmumos joprojām ir darbu pilnas rokas un ar ražas novākšanu nekas nav beidzies. Tā kā valsts svētkos viens no tradicionālajiem ēdieniem ir štovēti kāposti, tad lūkojamies, kā kāpostus audzē vienā no Latvijas lielākajiem dārzeņu audzēšanas uzņēmumiem ''Dimdiņi''.

Nav noslēpums, ka ''Dimdiņi'' lielākoties visiem asociējas tieši ar kāpostiem, un tieši šajā nozarē ģimenes uzņēmums specializējas jau kopš 1992. gada. Ilgā gadu pieredze uzņēmumam ļāvusi izzināt piemērotākās un izcilākās kāpostu šķirnes, kuras tad arī garantē kvalitāti no sēkliņas līdz gataviem pārstrādes produktiem.

Ar kāpostgalviņām jāapietas kā ar jēlām olām, tās nedrīkst mest, jo tad kāposti ātri bojāsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!