Pirmā iepazīšanās ar kvinoju un eksperimenti
Kvinoju kā pārtikas produktu Signe un Elmārs esot atklājuši pirms aptuveni pieciem gadiem, kad meklēta piemērotu uzturu meitai, kura cieš no artrīta un celiakijas. Ievācot informāciju par šo tēmu, interneta dzīlēs arī tika izlasīts par kvinojas pozitīvo ietekmi uz organismu, tāpēc arī mēģinājuši to iekļaut ikdienas ēdienkartē. Neviens, visticamāk, pat iedomāties nevarēja, ka kopš tās brīža mainīsies dzīve un kvinoja būs kultūra, ko audzēs paši, bet tik ātri tas vis nenotika.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit