Ziemas garšu svinēšana Siguldā - 14

Sestdien, 28. janvārī, Siguldā, Livonijas ordeņa pilī, norisinājās Eiropas gastronomijas reģiona 2017 atklāšanas pasākums "Ziemas garšu svinēšana". Tā laikā apmeklētāji izbaudīja Rīgas–Gaujas reģiona šefpavāru uz uguns gatavotos ēdienus, pastāstīja Siguldas pašvaldības pārstāve Ginta Zīverte.

Ziemas izaicinājumu bija pieņēmuši un uz uguns ēdienus gatavoja seši Rīgas–Gaujas reģiona restorāni: "Valmiermuižas alus virtuve" un šefpavārs Dzintars Kristovskis, "Ostas Skati" un šefpavārs Ingmārs Ladigs, "Mālpils muiža" un šefpavāre Aija Gabrāne, "Kungu Rija" un šefpavārs Gvido Skoboļevs, "Bīriņu Pils" un šefpavārs Kaspars Rocēns, kā arī restorāns "Garšas Frekvece" un šefpavārs Vadims Jevsejevs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!