Sestdien, 28. janvārī, Siguldā, Livonijas ordeņa pilī, norisinājās Eiropas gastronomijas reģiona 2017 atklāšanas pasākums "Ziemas garšu svinēšana". Tā laikā apmeklētāji izbaudīja Rīgas–Gaujas reģiona šefpavāru uz uguns gatavotos ēdienus, pastāstīja Siguldas pašvaldības pārstāve Ginta Zīverte.
Ziemas izaicinājumu bija pieņēmuši un uz uguns ēdienus gatavoja seši Rīgas–Gaujas reģiona restorāni: "Valmiermuižas alus virtuve" un šefpavārs Dzintars Kristovskis, "Ostas Skati" un šefpavārs Ingmārs Ladigs, "Mālpils muiža" un šefpavāre Aija Gabrāne, "Kungu Rija" un šefpavārs Gvido Skoboļevs, "Bīriņu Pils" un šefpavārs Kaspars Rocēns, kā arī restorāns "Garšas Frekvece" un šefpavārs Vadims Jevsejevs.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit