Renārs Purmalis - 17
Foto: Privātais arhīvs
Pavārs Renārs Purmalis ir austeru entuziasts – viņš tās ēd, gatavo un brauc lūkoties. Šoreiz vairāk par lūkošanu un ceļošanu ar garšu.

Taujāts par to, kā izvēlas ceļojumu galamērķi, Renārs atzīst, ka bieži ceļojumi bijuši saistīti ar darbu, piemēram, strādājot gadu Gruzijā, tā izbraukāta krustu šķērsu, tāpat arī Norvēģijā – no darba brīvais laiks pavadīts ceļojot. Par Gruziju Renārs saka: "Tas ir iespaidīgākais gads, kāds man bijis!"

Tomēr viens no interesantākajiem ceļojumiem Renāram bijis uz Franciju, un tā mērķis bija atrast un baudīt austeres.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!