Maltīte ārzemēs: noderīgi padomi, kā izvēlēties ēdienus un neapjukt
Foto: Shutterstock
Viens no iemesliem, kāpēc daudzi cilvēki ceļo, ir kulinārā pasaule. Arī tad, ja mājās izmēģināti itāļu virtuves labumi vai, meistarojot vakariņas, izmantotas no Turcijas vestās garšvielas, vietējo roku gatavotiem ēdieniem ir citāda garša un vērtība. Iedvesmojoties no "Trip Advisor", skaidrosim, kā tūristam neapjukt plašajā produktu un restorānu klāstā un ko vērts paturēt prātā.

Restorāni ar ēdienkarti angļu valodā


Angļu valoda ir viena no universālākajām valodām pasaulē. Ja neproti runāt vietējo mēlē, neapšaubāmi, šie restorāni šķiet visvilinošākie, taču patiesībā tos var vienkārši saukt par tūristu magnētiem. Bieži vien pie ēstuvju ārdurvīm stāv cilvēki, kuri aicina apmeklēt tieši konkrēto restorānu – ja šis darbinieks runā angliski un stāsta, ka tur iespējams nobaudīt, piemēram, garšīgāko paelju visā Spānijā, iespējams, viņš tikai mēģina tevi aptīt ap pirkstu, jo esi ārzemnieks. Tāpat nevar izslēgt iespējamību, ka šī iemesla dēļ šajās vietās par ēdienu samaksāsi vairāk nekā citur.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!