Andalūzija, kas atrodas Spānijas dienvidos, ir labs galamērķis tumšajos mēnešos, ja gribas aizbēgt uz vietu, kur ir silti, saulaini un vienkārši skaisti. Andalūzija ir iemūžināta operās un attēlota mākslā un literatūrā. Šī ir saulaina zeme, kurā mīl svētkus, flamenko un tapas. Ja vēl neesi viesojies Analūzijā, "Travel Weekly" piedāvā četrus iemeslus, kādēļ apsvērt brīvdienas pavadīt šajā romantizētajā zemē.
Ēdiens
Izzini Andalūzijas galvaspilsētas Malagas kultūru un tās labākos ēdienus, apmeklējot gan populārākās apskates vietas pilsētā, gan tās slēptās ieliņas, vienlaikus degustējot vietējos ēdienus un vīnus, turklāt, ja iespējams, gida pavadībā. Esot Andalūzijā, noteikti jāizmēģina tās slavenākie ēdieni, tostarp slavenā "rabo de toro" jeb vērša astes sautējums un "fritura malagueña" – ceptas jūras veltes ar citronu. Bet to, kā mājās pašam pagatavot vērša astes sautējumu, lasi "Izaicinājums virtuvē – vērša astes sautējums jeb 'rabo de toro'".