Jau vairākus gadu desmitus arvien vairāk tūristu izvēlas doties ekspedīcijās uz lauku reģioniem, lai uzzinātu vairāk par vīna kultūru. Tā ir iespēja apmeklēt vīna darītavas, degustēt tur ražoto vīnu un piedalīties ražas novākšanā.
Dzirdēts par "Pinot Noir" baudīšanu Burgundijas reģionā Francijā, "Chardonnay" Jaras ielejā Austrālijā vai Sonomas ielejā Kalifornijā, taču ir arī vairāki mazāk zināmi un intriģējoši gadsimtiem seni vīna dārzi, kuros briest raža tik kvalitatīviem vīniem, ka tie pelnījuši būt vīna tūristu uzmanības radarā. Turklāt šie vīna audzēšanas reģioni apliecina, kāpēc vīna degustācija vietā, kur tas tiek ražots, var būt atklājums.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv