Foto: JRTC arhīvs
Kruīzs pa ainaviskajām Latvijas upēm ir neticami aizraujošs piedzīvojums, kas īpašu padarīs ne tikai karstu vasaras dienu, bet arī nedaudz dzestrāku vakaru. Vējš matos, svaigs gaiss, brīnumaini skati un emocijas, kas atmiņā paliks vēl ilgu laiku – tam ne obligāti vajag dārgu kruīza braucienu apkārt visai zemeslodei, arī nelieli izbraucieni ar kuģīšiem un plostiem tepat Latvijā ir brīnišķīga iespēja iepazīt apkārti no vēl neredzēta skatu punkta.

Jūrmala

Uz Jūrmalu esam raduši doties ar automašīnu vai vilcienu, kas karstās dienās izvēršas par īstenu murgu – automašīnu vadītāji stāv nebeidzamā sastrēgumā, bet vilcienā visi saspiežas kā siļķes mucā.

Tikmēr elegantu un neredzētām ainavām piepildītu braucienu uz Jūrmalu piedāvā atpūtas kuģītis "Elizabete". Vasaras sezonā tas pulksten 10 atiet no piestātnes pie Akmens tilta un brauc līdz piestātnei Majoros. 2,5 stundas garais brauciens piedāvā brīnišķīgus skatus uz Rīgas pasažieru ostu, Rīgas Brīvostu, Ķīpsalu, Andrejsalu, Kundziņsalu, Mangaļsalu, Bolderāju. Turpinot ceļu pa Buļļupi, skatam paveras akmens skulptūru parks un niedru ieskautās ainavas.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!