Lidojot biznesa vai pirmajā klasē, augstāka biļetes cena ļauj izbaudīt vairākas priekšrocības, kas nav pieejamas ekonomiskās klases pasažieriem. Zināmākā laikam būs krēsls. Tālajos lidojumos tas var nodrošināt tik nepieciešamo atpūtu, transformējoties par gultu. Tomēr arī ēdienreizes biznesa un pirmajā klasē parasti ir par kārtu augstākas nekā ekonomiskajā. Dažas aviosabiedrības iet vēl tālāk, lidojuma laikā nodrošinot pat šefpavāra pakalpojumus – kuras tās ir?
Ko šefpavārs dara lidmašīnā?
Pavāri lidojuma laikā ļauj aviokompānijām pacelt ēdināšanas pakalpojumus jaunā līmenī. Piemēram, viņi arī debesīs var pagatavot noteiktus ēdienus. Tas palīdz uzlabot maltītes vispārējo kvalitāti, jo īpaši lidmašīnās, kur bieži tiek izmantots iepriekš sagatavots ēdiens. Protams, arī gatava maltīte var būt ļoti laba, taču tikko pagatavots ēdiens ir īpaši patīkams bonuss, raksta "Simple Flying".