Foto: Publicitātes foto

"Jā, nepiedāvājam klasisku atpūtu, esam nišas produkts," portālam "Delfi" saka Nora Poiša, kura pērn uzvarēja LTV šovā "Īstās latvju saimnieces". Poiša saimnieko Lielbornes muižā un izsludinājusi pieteikšanos triju dienu atpūtai pie sevis visnotaļ specifiskā atpūtas programmā, kas gribētājam izmaksās ap 500 eiro. Transfērs no Daugavpils dzelzceļa stacijas līdz muižai un atpakaļ iekļauts cenā.

Triju dienu brīvdienas Noras Poišas saimniecībā citstarp paredz rīta rosmi – tai jāsākas ap pusastoņiem un sniega gadījumā atpūtnieku gaida darbs ar sniega lāpstu. Pēc tam brokastis – viesi paši katrs sev gatavos "melnajā maizē ceptas olas ar mocarellas siera cepurīti". Tad ribiņu marinēšana pusdienām, pastaiga kopā ar muižnieci, pusdienas; tad seko pēcpusdienas tējošana ar kultūrvēsturisku ievirzi un vafelēm uz galda, visbeidzot kopīgas vakariņas, kas noslēdzas astoņos vakarā. Tiktāl pirmā diena.

Otrā paredz gandrīz to pašu, tikai mainās pašgatavoto ēdienreižu sastāvdaļas. No pulksten 11 Poiša savus viesus vedīs ārā – tur viņiem paredzēts "aerobais treniņš", proti, jāveido viņas muižas parka ainava. "Ugunskurs, zari," lakoniski pausts izklaides programmā. 

Tūrisms Latvijā, protams, nekad nav bijis lēts prieks, bet Lielbornes muižas trīsdienu atpūtas programma raisa jautājumus: par ko klients īsti maksā?

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!