Garas un staltas sveces
Viens no variantiem, kā top sveces, ir mērcējot dakti izkausētajā vielā, ļoti ērti tas izdarāms izkausēto vasku vai parafīnu pildot garā traukā (platā pudelē) un sveci (sākumā dakti) ātri iemērcot un izņemot (vismaz 10 reizes), tā tiek apaudzēta svece. Tikko mērcēta svece vēl ir mīksta un elastīga, tāpēc to var saliekt vēlamajā formā, kas veidojumam piešķirs īpaši interesantu izskatu. Gatavo sveci jādzesē, kamēr tā pilnīgi sastingusi, jānolīdzina ar nazi negludumi, lai svece stabili turētos stāvus un tā ir gatava.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit