Audzinot dēlu Rūdolfu, Egija Martinsone meklējusi iespējas iegādāties maksimāli veselīgu un tepat ražotu bērnu pārtiku, jo pediatri rekomendē bērniem uzturā lietot dzīvesvietai atbilstošā reģiona izcelsmes produktus, taču izrādījies, ka Latvijā tādu neražo. Tādēļ dibināts uzņēmums "Lat Eko Food", kurš JIC biznesa inkubatora paspārnē strādā ar mērķi attīstīt Latvijā bioloģiskās pārtikas nozari, specializējoties bērnu pārtikas ražošanā.
Kā pirmie Latvijas tirgū nonākuši 7 veidu augļu un ogu biezeņi no pašmāju izejvielām: "Ābols ar smiltsērkšķi", "Ābols ar melleni", "Ābols un ķirbis", "Ābols", "Ķirbis ar smiltsērkšķi", "Ķirbis ar upeni" un "Ķirbis". Visi biezeņi piemēroti bērniem no 6 mēnešu vecuma.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit