Spānija – tik silta un saulaina, ka varam tikai apskaust. Bet varbūt labāk baudīt un mācīties? Spāņu ēdienus mīl visur pasaulē, un reti kurš negribētu pārņemt spāņu "siestas" (pēcpusdienas snaudas) tradīciju, dzīves baudīšanas mākslu, kas apvienota ar prasmi no vienkāršām un pieejamām izejvielām uzburt tik lieliskus un baudāmus ēdienus. Spānija nav tikai tapas. Spānija ir kas vairāk, un katram tās reģionam ir savas vilinošas iezīmes un garšas.Pirmām kārtām jāsaprot, ka spāņu dienas ritms nedaudz atšķiras no pārējās Eiropas, un, lai arī kurp spāņi dotos, viņiem netīk no tā atteikties, ja vien viņi nav spiesti to darīt. Celties septiņos no rīta un doties gulēt pirms pusnakts? Diez vai. Lai izturētu spēcīgo dienas sauli, spāņi pirms vakara raduši nosnausties. Un kas gan labāk iederas pēc snaudas vai pēc darba, tiekoties ar draugiem, ja ne tapas? Jo vakariņas spāņi ēd vēlu - pēc deviņiem.
Tapu burvība
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit