Kupāti un šašliks, kinza, adžika un suluguni, hačapuri vai čahohbili - droši vien katram ir savs iecienīts gruzīnu ēdiens, un visi piekritīs, ka Kaukāza virtuvei piemīt gan ugunīgs temperaments, gan zaļoksns dzīvesprieks. Tā jau izsenis bijusi labi pazīstama un saprotama arī latviešiem. Pēdējos gados Gruzija atkal kļuvusi par populāru ceļamērķi gan kalnu, aktīvās atpūtas un saules siltuma, gan gastronomisko tradīciju, vīna un gardu autentisku ēdienu baudītājiem.
Piedāvājam saulainās Gruzijas raksturīgākās receptes pagatavot pašu mājās. Ja izmantosiet svaigus produktus un dāsni lietosiet gruzīnu tipiskākās garšvielas - kinzu, pētersīļus, ķiplokus, sierāboliņu -, maltīte izdosies lieliski.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit