Foto: AP/Scanpix
Kad amerikāņu reperis un ierakstu producents Kanje Vests un televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana atklāja, ka kļūs vecāki, tapa skaidras divas lietas - jā, viņa ir gaidībās un, nē, viņi nav precējušies.

Turklāt Kima Kardašjana joprojām ir oficiāli precēta ar Krisu Hamfriju, ar kuru viņa pašķīrās 2011. gada oktobrī tikai pēc 72 laulībā pavadītām dienām. Viņu laulības šķiršana vēl nav pabeigta. Kima un Kanje vai arī "Kimye", kā abus šobrīd dēvē sociālā tīkla "Twitter" lietotāji, nav pirmais slavenais pāris, kuriem ir bērni jau pirms laulībām.


1. Džesika Simpsone un Ēriks Džonsons
Amerikāņu dziedātāja, aktrise un realitātes šovu zvaigzne Džesika Simpsone nesen paziņoja, ka kopā ar savu līgavaini, bijušo NFL spēlētāu, Ēriku Džonsonu gaida otro bērnu. Pāris sagaidīja savu pirmo bērnu, meitiņu Maksvelu Drū, pērnā gada maijā. Simpsone un Džonsons uzzināja par grūtniecību, kamēr tie plānoja savas kāzas 2011. gada novembrī. Tagad kāzas visdrīzāk tiks pārceltas līdz otrā mazuļa dzimšanai.

2. Metjū Makonahijs un Kamilla Alvesa
Holivudas aktieris Metjū Makonahijs un viņa sieva modele Kamilla Alvesa sagaidīja savu trešo bērnu nedaudz pēc Ziemassvētkiem. Pāris apprecējās savās Teksasas mājās, kad bija dzimuši jau divi bērni, četrus gadus vecais dēls Levī un meita Vida, kura ir gandrīz trīs gadus veca. Makonahijs brazīliešu modeli bildināja 2011. gada Ziemassvētkos pēc piecus gadus ilgas kopdzīves.

3. Kristena Bella un Daks Šepards
Viens no pāriem ar ilgtermiņa attiecībām, aktieri Kristena Bella un Daks Šepards, novembrī paziņoja, ka pavasarī sagaidīs savu pirmo bērnu. Lai gan pāris (filmas "Hit and Run" zvaigznes) tiekas kopš 2007. gada un ir saderinājušies kopš 2009. gada, viņi vēl nav precējušies. Gluži kā Andželīna Džolija un Breds Pits, pāris paziņoja, ka neprecēsies, kamēr Kalifornijā, kur abi dzīvo, oficiāli netiks legalizētas viendzimuma laulības. Augustā Bella Lerija Kinga sarunu raidījumā atzina, ka bērni pirms laulībām pāri nesatrauc.

4. Andželīna Džolija un Breds Pits
Kino pasaules grandi Pits un Džolija ir sešu ārlaulības bērnu vecāki. Trīs ir viņu bioloģiskie bērni, bet pārējie trīs - adoptēti. Lai gan arī viņi reiz paziņoja, ka precēsies tikai tad, kad tiks oficiāli atļautas viendzimuma laulības, tomēr bērni vēlas, lai vecāki apprecētos. Pāris saderinājās 2012. gada aprīlī pēc septiņu gadu ilgas kopdzīves. Pits nesenā intervijā žurnālam "People" atklājis, ka kāzu zvani varētu skanēt drīz. "Es izjūtu spiedienu no saviem bērniem, bet es arī jūtu, ka ir pienācis laiks," Pits sacīja.

5. Natālija Portmane un Bendžamins Milpjē
Aktrise Natālija Portmane par savu grūtniecību un saderināšanos ar horeogrāfu Bendžaminu Milpjē paziņoja vienlaicīgi 2010. gada decembrī. Portmane un Milpjē iepazinās 2009. gadā filmas "Melnais gulbis" veidošanas laikā. Portmane 2011. gada augustā laida pasaulē dēlu Alepu, bet oficiāli apprecējās 2012. gada augustā.

6. Keita Hadsone un Mets Belamijs
Aktrise Keita Hadsone ar grupas "Muse" solistu Metu Belamiju sāka satikties 2010. gada aprīlī. Jau gadu vēlāk rokzvaigzne viņu bildināja. Pirms pāris paspēja nokļūt līdz altāram, 2011. gada jūlijā dzima viņu dēls Bingems Houns Belamijs. Aktrise, kura iepriekš bija precējusies ar mūziķi Krisu Robinsonu, žurnālam "Harper's Bazaar" 2012. gada septembrī teica, ka viņa un Belamijs kādreiz noteikti precēsies, piebilstot: "Bet es vēlos, lai tas notiek pareizi."

7. Adele un Saimons Koneckis
Britu popzvaigzne Adele un viņas draugs Saimons Koneckis, bijušais finansists, tagad labdarības projektu vadītājs, sagaidīja savu mazuli 2012. gada oktobrī. Neskatoties uz baumām, pāris vēl joprojām nav precējies, un par kāzām nekas nav dzirdēts kopš 2012. gada augusta, kad Adele rakstīja "Twitter": "Es neesmu precējusies.... Zzzzzzz."

8. Naomi Vatsa un Ļevs Šraibers
Aktieriem Naomi Vatsai un Ļevam Šraiberam, kuri ir kopā kopš 2005. gada, ir divi dēli, piecus gadus vecais Saša un četrus gadus vecais Semjuels Kajs, tomēr pāris ar laulībām nesteidzas. "Mēs esam kopā," Vatsa teica žurnālam "Parade" 2009. gadā. "Mums tikai nav tā papīra sertifikāta, un tas mums abiem ir pieņemami."

9. Kortnija Kardašjana un Skots Disiks
Kimai Kardašjanai nav tālu jāmeklē, lai atrastu radniecīgu dvēseli jautājumā par bērniem pirms laulībām. Viņas vecākā māsa Kortnija Kardašjanana un viņas ilggadējais draugs Skots Disiks ir divu bērnu vecāki - viņiem ir divus gadus vecs dēls Meisons un sešus mēnešus veca meita Penelope. Neskatoties uz to, pāris nav precējies, un varbūt vainojama tieši Kortnijas nostāja. Viņa jūnijā teica Džimijam Kimelam: "Es jūtos klaustrofobiski, un visas manas problēmas - un man to ir daudz – saistītas tieši ar to. Es nespēju izveidot saistības... bet es mīlu Skotu, un viņš ir mans partneris."

10. Džonijs Deps un Vanesa Paradī
Kopš tikšanās kādā Parīzes bārā 1988. gada jūnijā aktieris Džonijs Deps un franču aktrise un dziedātāja Vanesa Paradī vienmēr ir bijuši atklāti jautājumā par to, kāpēc nav nepieciešams salaulāties un apliecināt pāra saistības oficiāli. Pārim ir divi bērni - trīspadsmitgadīga meita Lilija Rouza un desmit gadus vecs dēls Džeks. Tomēr 2012. gada jūnijā abi negaidīti paziņoja par attiecību izbeigšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!