Foto: Kadrs no video
Dažu vīriešu kvēlākais dzīves sapnis ir kļūt par sievieti, turklāt parasti tā nav iegriba, bet sekošana iekšējai izjūtai, kas vairāk atbilst sievietes pasaules uztverei. Pie viņiem pieder arī kāds Austrālijas iedzīvotājs, kurš, pirms trim gadiem uzsākot hormonu terapiju, visu procesu fiksējis fotogrāfijās un video ierakstos.

Samontētais materiāls publiskots internetā un jau kļuvis par vienu no pēdējā laika sensācijām - daudzi apbrīno, cik ļoti cilvēka seja var pārvērsties tik neilgā laika posmā.

Terapija vārdā neminētajam puisim ļāvusi pārvērsties par visnotaļ apburošu meiteni, turklāt daudziem skatītājiem grūti noticēt, ka varēja izmainīties arī vīrietim raksturīgie vaigu kauli, ādas krāsa un tekstūra, pat acis sākušas izskatīties citādi.

Kā atzīst vietējie plašsaziņas līdzekļi, satiekot jaunieti uz ielas, nevienam nevarētu ienākt prātā, ka jaukā meitene patiesībā ir puisis.

Aprakstā pie video vietnē "Youtube" publicētā materiāla austrāliešu transseksuālis pavēstījis, ka samontējis zīmīgākos kadrus no trīs gadus ilgušajām pārmaiņām minūti un 43 sekundes garā filmiņā.

Tā izveidotas no veselas fotogrāfiju galerijas - pirmais attēls tapis dienā, kad puisis iedzēris pirmo sieviešu hormonus saturošo tableti. Jau pēc gada puiša uzacis bija kļuvušas sievišķīgākas, bet sejas vaibstiem radās maigāka forma.

Vēl pēc gada mainījās topošās sievietes acu, kā arī lūpu forma, un visbeidzot noapaļojās arī zoda līnija.

Interesanti, ka komentētāji pie populārā video dalās divās pretējās nometnēs: angļu valodā runājošie pārsvarā izsaka komplimentus, ka jaunietis meitenes veidolā izsakās daudz labāk. Austrumeiropiešu komentāros savukārt dominē kritika un pat naidīgas izpausmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!