Foto: EPA/LETA
Popzvaigznei Bejonsai, šķiet, veicas itin visā - viņas mazā meita Blū Aivija jau tagad ir slavenība, viņas albumiem vienmēr ir panākumi un jaunākais reklāmas līgums ar dzērienu ražotāju "Pepsi" ienesīs 50 miljonus ASV dolāru.

Intervijā žurnālam "GQ" 31 gadu vecā dziedātāja atklāj, kā viņai izdodas tik daudz paspēt, turklāt ganrīz vai vienlaicīgi.

1. Bejonsa uzskata, ka ir nopelnījusi panākumus. "Esmu daudz ko ziedojusi. Esmu strādājusi vairāk, nekā jebkurš cits cilvēks, ko pazīstu, vismaz mūzikas industrijā. Tāpēc man tikai laiku pa laikam jāatgādina sev, ka esmu to pelnījusi," viņa izteikusies.

2. Dziedātāja uztver koncertus kā sportiste sacensības. "Kā zināms, sportisti regulāri studē savus pretiniekus un savu sniegumu ierakstos. Es izturos līdzīgi. Noskatos savas uzstāšanās un, protams, vēlētos, lai varētu par visu priecāties, bet tā vietā saskatu visas kļūmes. Vai nu gaismas vajadzēja citādas, vai frizūra nebija izdevusies, vai kāda kustība bija nepareiza. Es cenšos visu izdarīt arvien."

3. Mūziķe veido savu arhīvu. Bejonsa saglabā gandrīz visas fotogrāfijas presē, intervijas un video ierakstus ar savu piedalīšanos.

4. Bejonsai karjera ir vairāk nekā nozīmīga - tā ir nepieciešamība. "Mīlu savu darbu, bet patiesībā tas ir vēl svarīgāks - tā ir nepieciešamība," viņa sacīja. "Pirms man piedzima meita, tas bija vienīgais piepildītais laiks manā dzīvē."

5. Viņasprāt, sievietēm jābūt finansiāli neatkarīgām. "Nedrīkst noliegt, ka tieši nauda ļauj vīriešiem būt noteicējiem," Bejonsa uzsvēra intervijā. "Tā dod vīriešiem varu noteikt vērtību visam. Viņi izlemj, kas ir seksīgi. Un viņi arī nosaka to, kas ir sievišķīgi. Tas ir smieklīgi."

6. Bejonsa aizmirstas uz skatuves. "Tas ir kā prāta aptumsums. Kad esmu uz skatuves, pat nesaprotu, kā viss notiek. Esmu pilnībā pārņemta ar procesu."

7. Popzvaigzne apzinās savu spēku. "Patiesībā varu daudz vairāk, nekā jebkad spētu iedomāties un izprast," viņa atzina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!