Foto: AP/Scanpix
Lielbritānijas prinča Viljama un viņa sievas, Kembridžas hercogienes Katrīnas pirmā bērna nākšana pasaulē gaidāma jūlijā, oficiālā paziņojumā atklājuši karaliskās ģimenes pārstāvji.

Kā vēsta izdevums "Daily Mail", Keitas pašsajūta ar katru dienu kļūst arvien labāka, lai gan decembrī viņa dažas dienas pavadīja slimnīcā spēcīgu rīta nelabuma lēkmju dēļ.

Karaliskajai ģimenei šī iemesla dēļ nācās atzīt Keitas grūtniecību ātrāk, nekā tas ir tradicionāli ir pieņemts, jo hercogienes nepiedalīšanās dažādos sabiedriskos pasākumos uzjundītu milzīgu ažiotāžu britu sabiedrībā.

Nesen 31. gada dzimšanas dienu nosvinējusī hercogiene varētu būt 12. līdz 14. grūtniecības nedēļā, un mazulis, visticamāk, dzims jūlija vidū. Pils paziņojums arī nozīmē, ka, visticamāk, ģimenē gaidāms viens mazulis, nevis dvīņi, kā britu tabloīdi baumoja agrāk.

Pils oficiālais pārstāvis ir atteicies komentēt, vai Viljams un Keita vēlēsies uzzināt bērna dzimumu jau pirms tā nākšanas pasaulē, bet karaliene Elizabete II paziņojusi, ka arī meitenei tiks piešķirts princeses tituls - agrāk viņas vienīgais formālais nosaukums būtu lēdija.

Lai gan Keita atcēlusi piedalīšanos daudzos sabiedriskos pasākumos, pagājušajā piektdienā viņa apmeklēja Nacionālo portretu galeriju Londonā, kur tika atklāts viņas pirmais oficiālais portrets.

Fotogalerija: Keitas Midltones portreta atklāšana un BBC Gada sportistu apbalvošanas ceremonija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!