Foto: AP/Scanpix
Britu karaliskās ģimenes pārstāvji, Kembridžas hercogiene Katrīna un princis Viljams atzīti par stilīgākajiem topošajiem vecākiem starp pasaules slavenībām.

Interneta resursa "netvouchercodes.co.uk" aptaujā piedalījās 1000 parasti pāri, kuru uzdevums bija nobalsot par stilīgākajām slavenībām, kurām gaidāms ģimenes pieaugums.

Katrīna Midltone kļuvusi par vislabāk ģērbto topošo māmiņu, neskatoties uz to, ka parasti neizvēlas augstās modes zīmolus un uzdrošinās parādīties svinīgos pasākumos vienos un tajos pašos tērpos.

Par viņas dzīvesbiedra garderobi zināms vien tas, ka savulaik viņš iegādājies dažus zīmolu "Specner Hart" un "Richard James" uzvalkus, kurus iecienījuši arī aktieris Toms Krūzs un reperis Puff Daddy.

Otro vietu stilīgāko topošo vecāku topā ieņem reperis Kanje Vests un šovu zvaigzne Kima Kardašjana. Atšķirībā no Keitas Kardašjana iecienījusi smalkus un dārgus tērpus no modes namiem "Stella McCartney", "Saint Laurent Paris", "Celine", "Azzedine Alaia", "Maison Martin Margiela", "Helmut Lang" un "Ann Demeulemeester". Topošais tētis no māmiņas Kimas īpaši neatpaliek.

Nākamie stilīgo vecāku topā ir televīzijas raidījumu vadītāja Fērna Kotona un Džesijs Vuds (3. vieta), dziedātāja Rošela Hjūmsa un Mārvins (4. vieta), modele Sofija Dāla un aktieris Džeimijs Kallums (5. vieta).

Vēl pirmajā desmitniekā iekļuvusi modele Lara Stouna un viņas vīrs Deivids Viljamss (6. vieta), modes nama "Alexander McQueen" dizainere Sāra Bērtone  un viņas vīrs Deivids (7. vieta), aktieris Čenings Tatums un Dženna Devana (8. vieta), dziedātāja Džesika Simpsone un viņas līgavainis Eriks Džonsons (9. vieta) un televīzijas raidījumu vadītāja Pīčesa Geldofa un viņas vīrs Tomass Koens.

Fotogalerijā - stilīgākie topošie vecāki Keita un Viljams

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!