Deserti vaks
Foto: Publicitātes foto
"Jāņa Rozes apgāda" pavārgrāmatu klāstam piepulcējusies desertu grāmata, kurā apkopotas 140 receptes – klasiski un moderni saldēdieni ikvienai gaumei. Tā portālu "Delfi" informē apgāda pārstāvji.

Grāmatā atradīsiet ieteikumus viegliem desertiem, kas ir veselīgi un ātri pagatavojami, piemēram, ogu un augļu gaspačo, zemeņu kir royale, kā arī klasisku krēmu receptes - panna cotta, crème brûlée, šokolādes uzputenis un aveņu muss.

Apjomīgs recepšu klāsts veltīts dažādiem saldējumiem, sorbetiem un granitām (ābolu sorbets ar kalvadosu, krējumsiera saldējums u. c.).

Grāmatas pēdējā nodaļā atradīsiet visdažādāko kūku receptes - lai garšo Sicīlijas cassata, ceptā "Aļaska" un siera kūka "Slaidā lēdija". Visus desertus bez pūlēm var pagatavot mājas apstākļos. Grāmatu papildina augstas kvalitātes krāsainas fotogrāfijas.

Karla Bardi ir daudzu pavārgrāmatu autore. Viņa dzimusi Toskānā talantīgu pavāru ģimenē un pavārmākslas knifus apguvusi jau bērnībā. Tagad Karla Bardi saimnieko nelielā vīnadārzā un vasaras restorānā pie Bolsēnas ezera Itālijas vidienē.

No angļu valodas tulkojusi Renāte Punka

Citas grāmatas šai sērijā:

"Maltīte no 5 produktiem. Gatavosim bez rūpēm"

"Kūkas. Kēksi, ruletes un citi gardumi"

"Uzkodas. Gardai un veselīgai maltītei"

"Grilēsim! Gardai un veselīgai maltītei"

"Salāti. Gardai un veselīgai maltītei"


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!