Deserti vaks
Foto: Publicitātes foto
"Jāņa Rozes apgāda" pavārgrāmatu klāstam piepulcējusies desertu grāmata, kurā apkopotas 140 receptes – klasiski un moderni saldēdieni ikvienai gaumei. Tā portālu "Delfi" informē apgāda pārstāvji.

Grāmatā atradīsiet ieteikumus viegliem desertiem, kas ir veselīgi un ātri pagatavojami, piemēram, ogu un augļu gaspačo, zemeņu kir royale, kā arī klasisku krēmu receptes - panna cotta, crème brûlée, šokolādes uzputenis un aveņu muss.

Apjomīgs recepšu klāsts veltīts dažādiem saldējumiem, sorbetiem un granitām (ābolu sorbets ar kalvadosu, krējumsiera saldējums u. c.).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!