vīns glāzes ballīte restorāns ēdiens
Foto: PantherMedia/Scanpix
Daudziem labs restorāns asociējas ar glauni klātiem galdiem, viesmīļiem baltos cimdiņos vai šveicaru pie durvīm, taču galvenais restorānā ir ēdiens un viss pārējais tam ir pakārtots. Mēs uz restorānu ejam pēc sajūtām un gribam, lai mūs pārsteidz. Restorāns ir sajūtu bizness, kur katram sīkumam ir nozīme, tāpēc te apkopotas 10 pazīmes, kas liecina par labu restorānu.

Sezonāla ēdienkarte

Ārā ir balta ziema, bet restorāna ēdienkartē ir sparģeļu krēmzupa vai zemeņu deserts? Ja uz restorānu ejat, lai baudītu saldētus vai konservētus produktus, tad droši, bet, ja vēlaties sagaršot sezonālas un, galvenais, tīras garšas, tad ejiet uz restorāniem, kuri maina savas ēdienkartes, atkarībā no sezonalitātes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!