Foto: AP/Scanpix

Esot sestajā grūtniecības mēnesī, liela daļa topošu māmiņu izvēlas elastīgus un brīvi krītošus apģērbus ar paaugstinātu un ērtu jostas vietu, kā arī pievēršas krietni mierīgākam dzīvesveidam, tomēr Kembridžas hercogiene, Keita Midltone, palikusi uzticīga savam iecienītajam ģērbšanās stilam, kā arī aktīvi piedalās dažādos pasākumos, vēstī izdevums "Mail Online".

Prinča Viljama mīļotā sieviete izskatās tikpat eleganti kā parasti, un daudzus pat pārsteidzis hercogienes slaidums un teju nemanāmais grūtnieces vēders. Tāpat topošā māmiņa dzīvo aktīvu dzīvesveidu, apmeklējot dažādus pasākumus, kā arī nodarbojoties ar sportu.

Aizvadītajā nedēļā karaliskais pāris viesojās bezpajumtnieku patversmē Glāzgovā, kur Kembridžas hercogiene ar prieku iesaistījās basketbola un galda tenisa spēlēs, uzvarot ne vienā vien mačā.

Ģērbusies elegantā mētelī un melnos zamšādas zābakos, kas jau kļuvuši par Keitas firmas zīmi, hercogiene paziņoja, ka grūtniecības atvaļinājumā plāno doties vien jūnijā, kad uz laiku pārtrauks iesaistīties arī ar karalisko ģimeni saistītās aktivitātēs.

Tāpat Keita atklāja bērniņa dzimšanas laiku, kas paredzēts jūlija vidū, tādējādi precizējot oficiāli izteiktos paziņojumus, kā arī pavēstīja, ka karaliskais pāris jau ir izveidojis sarakstu ar iespējamiem bērniņa vārdiem un atklāja, ka, neraugoties uz labajiem nodomiem, cietusi pilnīgu neveiksmi adīšanā.

Tāpat Kembridžas hercogiene vēl nav izvēlējusies vietu, kur bērniņš nāks pasaulē, skaidrojot, ka laika vēl ir pietiekami un līdz dzemdībām vēl jāpaveic arī ļoti daudz citu lietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!