ajūrvēda garšvielas
Foto: PantherMedia/Scanpix
Garšvielas ir virtuves dvēsele – vismaz manējās noteikti. Garšvielu aromāts ikdienas ēdienus pārvērš svētku cienastā, bet gatavošanas procesu – baudā.

Iepērkos "Maxima" veikalos, jo šī veikala plaukti ir stāvgrūdām pilni ar dažādām garšvielām un to maisījumiem. Tur atrodu zaļumus podiņos, kā arī jau noplūktus, sažāvētus; bio garšvielu izlases; eksotiskas, kā arī vietējo ražotāju garšvielas; dzirnaviņās maltas, burciņās un paciņās iepakotas garšvielas - jebkura ēdiena pagatavošanai, jebkurā stilā, jebkuram noskaņojumam. Ceru, ka ar saviem atklājumiem no šī lielveikala garšvielu plauktiem iedvesmošu arī lasītājus izmēģināt jaunas receptes ar ikdienā neierastām garšvielām.

Kumins

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!