Foto: PantherMedia/Scanpix
Kā vēstī izdevums "Cracked", intīmas līdzcilvēku dzīves detaļas un rakstura īpašības iespējams noskaidrot, vien aplūkojot sarunas biedra izskatu un pavērojot ķermeņa valodu. Turpinājumā pieci paņēmieni, kā iegūto informāciju atkodēt.

Par cilvēka ieinteresētību liecina pēdas


Foto: PantherMedia/Scanpix
Vairums cilvēku, īpaši sievietes, spēj teicami tēlot viltotu interesi. To lielākoties pauž runas veids un ķermeņa žesti, bet atsevišķas saskarsmes detaļas var palikt nemanītas, informē "Cracked".

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā noskaidrot sarunas partnera patieso attieksmi pret sevi, ir palūkojoties uz viņa pēdām, kuru stāvoklis visbiežāk netiek apzināti ieturēts, sniedzot brīvu pieeju cilvēka patiesajiem uzskatiem un attieksmei.

Piemēram, pret sarunas biedru pavērstas pēdas ar atvērtiem pirkstgaliem liecina par ieinteresētību, kā arī simpātijām, savukārt kāju sakrustošana, pēdas pavēršot uz pretējo pusi ir signāls absolūtam entuziasma trūkumam un noraidījumam, vēstī "Cracked".

Sievietes orgasma veidu var noteikt pēc gaitas


Foto: Publicitātes foto
Nav noslēpums, ka sievietes izjūt dažāda veida orgasmus, un izdevums "Cracked" apgalvo, ka to veidu iespējams noskaidrot pēc sievietes gaitas.

Šai sakarā izdevums publicējis kādu pētījumu, kurā seksologu grupa pētījusi divas sieviešu grupas. Sievietes, kas tika iedalītas pirmajā grupā, lepojās ar pieredzi vaginālo orgasmu gūšanas ziņā, savukārt otrā grupa bija piedzīvojusi vien klitora stimulēšanas rezultātā gūtu baudu.

Pētījuma gaitā tā vadītāji, analizējot sieviešu kustēšanos, ar 81,25 procenta precizitāti noteica, kādu orgasmu katra pētījuma dalībniece ir izbaudījusi, un tika secināts, ka sievietes, kas gūst vaginālo orgasmu, ejot mazāk šūpo gurnus, to soļa garums ir lielāks un gaita - nosvērtāka nekā sievietēm, kas gūst klitorālos orgasmus.

Par cilvēka seksuālo orientāciju "stāsta" viņa mati un pirksti


Foto: PantherMedia/Scanpix
Valda uzskats, ka cilvēka seksuālo orientāciju iespējams noteikt, izmantojot īpašu teoriju. Tā paredz noteiktu proporciju mērīšanu, kas piemīt zeltnesim salīdzinājumā ar rādītājpirkstu.

Ja zeltnesis par rādītājpirkstu ir garāks, vīrietim piemīt augstāks testosterona līmenis un viņa seksuālā orientācija ir tendēta uz pretējo dzimumu, bet, ja pirksti ir garuma ziņā vienādi, kā tas raksturīgs sievietēm, vīrietis var būt gejs. Kā vēstī "Cracked", šī teorija pielāgojama arī sieviešu seksuālās orientācijas noteikšanai.

Tāpat valda pieņēmums, ka homoseksuāli cilvēki par piecdesmit procentiem biežāk ir kreiļi, kā arī, ja vīrieša vai sievietes mati cirtojas pretēji pulksteņrādītāja virzienam, tas liecina par seksuālu interesi pret sava dzimuma pārstāvjiem, informē "Cracked", tiesa, neuzņemoties atbildību par šo apgalvojumu efektivitāti seksuālās orientācijas noteikšanā.

Acis - alkohola mēra spogulis?


Foto: F64
Kā izrādās, acu krāsa ir viens no būtiskākajiem alkohola mēra indikatoriem, liecinot par organisma spēju cīnīties ar alkohola kaitīgo ietekmi.

Analizējot tūkstošiem baltas ādas krāsas vīriešu dzeršanas paradumus, konstatēts, ka vīrieši ar zilas, zaļas un pelēkas krāsas acīm apreibst krietni lēnāk nekā tumšas acu krāsas īpašnieki. Tāda pati tendence novērota arī sievietēm.

Tāpat noskaidrots, ka cilvēki, kam ir tumša acu krāsa, ir krietni uzņēmīgāki pret medicīniskiem preparātiem, kā arī lepojas ar izteiktāku mēra sajūtu, savukārt vislielākais alkohola patēriņš ir zila acu krāsas īpašniekiem, kam nepieciešamas krietni lielākas apreibinošo vielu devas, līdz tiek justs to efekts.

Tā iemesls, pēc speciālistu uzskatiem, ir centrālās nervu darbības īpatnības, kas atbild par nervu saņemto stimulu pārsūtīšanu smadzenēm.

Jo bagātāks, jo neuzmanīgāks


Foto: PantherMedia/Scanpix
2009. gadā Kalifornijas Universitātes psihologi nolēma veikt pētījumu, kas analizē socioekonomiskā stāvokļa korelāciju ar cilvēka ienākumiem.

Tajā tika noskaidrots, ka cilvēki ar augstākiem ienākumiem, sarunas laikā ir neuzmanīgāki, nervozāki, kā arī biežāk spēlējas ar dažādiem priekšmetiem un plašāk žestikulē.

Savukārt nabadzīgāki cilvēki ir sarunai atsaucīgāki, smaidīgi un, uzmanīgi klausoties sarunas biedrā, piekrīt viņa teiktajam, mājot ar galvu.

Šī tendence skaidrojama ar faktu, ka turīgi cilvēki ir par sevi pārliecinātāki, lepojas ar labāku veselības aprūpi, kā arī kvalitatīvākiem dzīves apstākļiem, tādēļ iesaistīšanās sarunā  un citu cilvēku uzklausīšana viņiem nešķiet tik būtiska, informē "Cracked".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!