papaija
Foto: Publicitātes foto
Laika ēst gatavošanai man parasti nav daudz, un, ja nu tāds pēkšņi rodas, tad vienmēr pavisam nedaudz - tieši tāpēc kā uzkodu esmu iecienījusi augļus. No tiem ikdienā uzturā visbiežāk lietoju banānus, jo tos var ērti notiesāt, piemēram, autobusā, kad braucu no Valmieras uz filmēšanos Rīgā un atpakaļ, turklāt no banāniem ātri rodas sāta sajūta.

Taču, iegādājoties augļus lielveikalā, ne vienmēr pieturos tikai pie tradicionālajām vērtībām - mēdzu būt arī ļoti „ziņkārīga" un esmu nogaršojusi visus eksotiskos augļus, kuri parādās lielāko "Maxima" veikalu plauktos. Kolēģi un citi pircēji man pat bieži vaicā - kas tas tāds ir un kā garšo?

Blakus ierastajiem āboliem, banāniem, bumbieriem, apelsīniem, ananāsiem, kivi un citiem augļiem lielākajos "Maxima" veikalos var atrast dažādus gardus un eksotiskus "skaistuļus" - piemēram, karambolu, kas pēc izskata atgādina zvaigznīti un lieliski noder saldo un ne tikai saldo ēdienu dekorēšanai. Karambolu tikpat labi var ēst arī ar visu mizu kā ābolu - tās garša nedaudz atgādina ērkšķogu svaigumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!