Foto: Publicitātes attēli
Aicinām jūs uz sadarbības projektu — pretnovecošanās procedūru kursu sejai, kaklam un dekoltē zonai.

Daudzas priekšrocības un plusi, jo sejas, kakla un dekoltē zonas āda tiek vienmērīgi atjaunota, pievēršot īpašu uzmanību problēmzonām. Šīs metodes kalpo arī kā starta mehānisms audu reģenerācijai un atjauno ādā tās bioloģiskos procesus.

Modernā ārstnieciskā kosmetoloģija piedāvā plašu šādu metožu klāstu. Vācijas kompānija WEYERGANS HIGH CARE jau 30 gadu veic medicīnisko tehnoloģiju pētniecību un inovācijas, radot spēcīgu pamatu skaistumkopšanas nozares attīstībai. "Ir gudri rūpēties par savu veselību jau laikus, lai nākotnē varētu izvairīties no nepatīkamām problēmām,"  skan Weyergans moto.

Latvijā varam izbaudīt šīs kompānijas sniegtās veselīgās skaistumkopšanas iespējas WEYERGANS CENTROS un STUDIJĀS - licencētās iestādēs, kas piedāvā kompleksu pieeju cīņai ar novecošanos - daudzveidīgas aparātu procedūras, profesionālu kosmētiku ādas kopšanai mājas apstākļos, kā arī uztura bagātinātājus saistaudu nostiprināšanai. WEYERGANS speciālisti ir profesionāļi, kuri regulāri papildina zināšanas Latvijā un Vācijā atbilstoši firmas augstajiem standartiem un metodikām.

Aicinām piedalīties projektā dāmas trīs vecuma grupās:

  • 30-40 gadi
  • 40-50 gadi
  • 50-60 gadi

Visām projekta dalībniecēm jāpiesakās izvēlētajā WEYERGANS CENTRĀ vai STUDIJĀ līdz 2013.gada 20.jūlijam (projektā piedalās 5 CENTRI un 3 STUDIJAS).

No 20. jūlija līdz 20. augustam dalībniecēm tiks veikts viņām piemērotu procedūru kurss ar 25% atlaidi.

Kursā ietilpst vismaz divu metožu kombinācijas (4-8 reizes atkarībā no izvēlētajām tehnoloģijām). Vienas kombinētās procedūras cena bez atlaides ir 35-100 lati.

Katram no saloniem un studijām tiks izvēlēta (pēc profesionāliem kritērijiem) sava reklāmas seja, pavisam 8 dalībnieces. Šīm dalībniecēm kurss tiks veikts ar 40% atlaidi, un viņu pirms un pēc procedūru attēli tiks publicēti augustā un septembrī žurnālā UNA .

Kristālu pīlings, elektroporācija, ābolu cilmes šūnu vai botox analoga neinvazīva ievadīšana, mezoliftings, vakuuma masāža, ultraskaņa, hialurona ievadīšana lūpās ar UV gaismas palīdzību, skābekļa jonu kupols - tie vairs nebūs tikai intriģējoši svešvārdi. Speciālisti komentēs rezultātus un paskaidros, kāpēc tika izvēlēta tā vai citāda metode. Sekojiet šim projektam un iepazīstieties ar modernām, veselībai nekaitīgām pretnovecošanās metodēm!

Gaidīsim Jūs:

WEYERGANS CENTROS

Rīgā:

Antonijas iela 10, tālr. 67331198, www.weyergans-hcc.lv
Dzelzavas iela 70, tālr. 67137159, www.weyerganscare.lv
Brīvības gatve 414/k. 2, tālr. 28449155 www.salonsamela.lv
Antonijas iela 24, tālr. 25413047, www.weyerganscentrs.lv

Valmierā:

Stacijas iela 14a. tālr. 25424767, www.salonsstella.lv

WEYERGANS HIGHT CARE STUDIJĀS

Rīgā:

Tērbatas iela 14, tālr. 67139993, www.attirance.com
Stirnu iela 10, tālr. 29549001
Kr. Barona iela 77, tālr. 29797852, www.laida.lv

WEYERGANS zīmola oficiālais izplatītājs Baltijā:

SIA "Stella-A.B.", tālr. 67801165.
Vairāk informācijas: www.weyergans.lv


Projekts tiek realizēts sadarbībā ar žurnālu UNA.


Populārākās anti- aging procedūras

SPM vakuuma masāža

Šī Weyergans metode apvieno sevī tradicionālo masāžu ar kolbām un modernās tehnikas sasniegumus. SPM atjauno nogurušu, atslābušu, nelīdzenu, grumbainu ādu. Uzlabojas asinsrite, ātrāk veidojas jaunas šūnas. Rezultāti ir redzami jau pēc pirmā seansa - āda kļūst gludāka un veselīgāka. Vakuuma masāža ir svarīga Diferencētās celulīta terapijas sastāvdaļa. Ar to var veikt gan limfas drenāžu, gan reģenerāciju, gan ādas formēšanu, atkarībā no vakuuma spēka un  Weyergans izstrādātām metodikām. Piemēram, var veikt ne tikai ādas bet arī zemādas tauku slāņa masāžu, īpaši efektīvi ārstējot celulītu. Vakuuma masāža ir izvēles metode striju ārstēšanā.Var minēt drenāžas metodi sejas ādas attīrīšanai un neierobežotās SPM vakuuma iespējas krūšu formas un sēžas muskuļu nostiprināšanai, lietojot speciālus aplikatorus. Jūs varat sastapt Weyergans SPM vakuuma masāžu vadošajos pasaules skaistumkopšanas salonos, kur to lieto gan ķermeņa korekcijai, gan anti-age efektam u.c. Garantētam rezultātam ir nepieciešams labi apmācīts speciālists. SPM vakuuma masāžu lieto arī medicīnā kā IIA klases medicīnas ierīci.

Dermabrasion
Dermabrāzija - pīlings ar kristāliem īpaši gludai ādai

Dermabrāzijas procedūra ir domāta gan sejas, gan ķermeņa ādai. Pateicoties šai jaunajai, sevišķi kvalitatīvajai Weyergans ierīcei un pielietojumiem alumīnija oksīda kristāliem ir iespējams īsā - apmēram 15min laikā, sasniegt gludas un zīdainas ādas efektu. Ar šo kvalitatīvo Weyergans ierīci ir iespējams veikt procedūras arī jūtīgai un plānai ādai. Dermabrāziju lieto arī dažādu problēmu, tādu kā pinnes, rētiņas, pigmenta plankumi, palielinātas poras, netīra āda, u.c. gadījumos. Pateicoties ādas virskārtas atmirušo šūnu maigai nolobīšanai, tiek stimulēta jaunas ādas veidošanās, tādēļ Dermabrāzija tiek plaši pielietota ādas atjaunošanai arī anti-aging programmās.

Dermio Top Head
Skābekļa jonu terapija sejai - jaunākam izskatam

Dermionoloģija sejai ir inovatīva metode, kas balstīta uz kvantu fizikas principiem, izmantojot patentētu jonu izdalīšanas ierīci Dermio Care, kas transformē gaisa skābekli, negatīvos skābekļa jonos (O2(-)) koncentrētā formā.

  • Ādas šūnas tiek vairāk apgādātas ar enerģiju, kas veicina to ātrāku dalīšanos un reģenerāciju. Jau vienas procedūras rezultātā uzlabojas ādas krāsa un izskats, tā tiek redzami atjaunota. Kursā 10 procedūras, procedūras ilgums 30 min. Dermionoloģija aptur ādas "bioloģisko pulksteni".
  • Uzlabojas kolagēna sintēze, jo starpšūnu šķidrumā tiek normalizēts skābju/sārmu līdzsvars. Sejas, kakla un dekoltē zonas āda kļūst jūtami stingrāka.
  • Iesaka ikvienam pēc 30 gadiem.
  • Ieelpojot enerģizētu skābekli (O2(-)) jonu formā visā organismā uzlabojas vielmaiņas procesi (medicīniskais Wellness).

Sejas procedūras
"Meso terapija bez adatām" - inovācija medicīniskajā skaistumkopšanā

Meso Care

 „Skaistums nāk no iekšpuses" - tādēl Weyergans ir izstrādājis Meso Care ierīci aktīvo sastāvdaļu dziļai ievadīšanai sejas un ķermeņa ādā. Jūsu izskats uzlabosies, āda izskatīsies jaunāka, jo procedūras rezultātā uzlabojas arī kolagēna un elastīna sintēze. Ir pieejams plašs produktu ievadāmo produktu klāsts - sākot no hialuronskābes līdz vitamīniem, proteīniem un biofunkcionāliem serumiem.Tiek sasniegts ideals rezultāts atslābušās ādas, striju, krunciņu, lokālu zemādas tauku uzkrājumu gadījumā. Meso Care programma - Meso luftings ir pasīvā vingrošana - „fitness sejai", īpaši ieteicama grumbiņu ārstēšanai un sejas kontūras nostiprināšanai.

Meso pen

Aktīvo sastāvdaļu ievadīšana ādā ar vāju elektriskās strāvas impulse palīdzību. Piemērots indivicuālai un profesionālai lietošanai, īpaši rajonam ap acīm sīko krunciņu izlīdzināsanai, tūskas samazināšanai. Ir pieteikami tikai 5 min.dienā veltīt laiku šai procedūrai. Efekts atkarīgs no ievadītā līdzekļa.

Sono Handy/Meso Handy
Aktīvo sastāvdaļu ievadīšana ar ultraskaņu

Ar ultraskaņas sonoforēzes palīdzību ādā tiek ievadītas aktīvās sastāvdaļas: hialuronskābe, dažādi vitamīni, biofunkcionāli serumi kolagēna sintēzes aktivizēšanai, tauku depozītu šķelšanai, problemātiskas ādas ārstēšanai u.c.. Procedūras gan sejai, gan ķermenim - īsā laikā (ne ilgāk pa 15 min) tiek sasniegts maksimāls efekts atkarībā no ievadāmās vielas, kā arī pateicoties ultraskaņas iedarbības mehānismam - aktivizējas vielmaiņa un no šūnām tiek izvadīti vielmaiņas galaprodukti, rezultātā nostiprinās āda.

Beautiful lips
Hialurona ievadīšana ar UV gaismas palīdzību

Pilnīgu lūpu efekts, ievadot lūpās hialuronskābi bez injekcijām, tikai ar UV gaismas palīdzību. Vispirms lūpas attīra, tad uzklāj hialuronu un ievada to lūpās ar UV gaismas palīdzību.

  • Izteiksmīgas lūpas tikai 5 minūtēs
  • Izteiktākas lūpu kontūras, dabīgs spīdums
  • Ideāls nobeigums jebkurai sejas procedūrai

Vacustyler
Kosmiska tehnoloģija ādas nostiprināšanai un veselām kājām

Vacustyler funkcionē kā „otra sirds", veicinot svaigu asiņu pieplūdi kājām, venozo asiņu un limfas plūsmas uzlabošanu ķermenī. Patīkams blakus efekts šai tehnoloģijai, kas izstrādāta, balstoties uz kosmonautu treniņu programmām, ir vielmaiņas gala produktu izvadīšana no organisma, tādējādi efektīvi ārstējot celulītu. Procedūras rezultātā kājās rodas viegluma sajūta, āda kļūst gludāka, redzami uzlabojas problēmu zonu izskats. Šī patīkamā procedūra ilgst tikai 30 min un to iesaka limfas atteces uzlabošanai, asins cirkulācijas uzlabošanai, organisma attīrīšanai, celulīta ārstēšanai, pie kapilāru plīsumiem un varikozām vēnām, ādas un saistaudu nostiprināšanai, kā arī lai uzlabotu fizioloģiskā muskuļa pumpja darbību un līdz ar to vispārējā organisma veselības stāvokli. Iedarbība ir pierādīta ar vispusīgiem pētījumiem. Vacustyler arī ir Diferencētās Celulīta Terapijas sastāvdaļa. Izmantojiet šo augstākās klases medicīniskā Wellness tehnoloģiju, ko lieto progresīvākajos pasaules veselības centros, sava ķermeņa izskata un veselības uzlabošanai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!