Reičelas Kū piedāvā katram arī savā mājas virtuvē ienest nedaudz Francijas. Ikdienas ēdieni, tādi kā krēmīgais kartupeļu sacepums vai siera ligzdiņas, leģendārie, Marsela Prusta daiļrunīgi aprakstītie "madlēnas" cepumiņi, siera suflē, brilē krēms, gailis vīnā uz iesma, Burgundijas vīnā sautēta vēršgaļa, Provansas dārzeņu sautējums (tas, ko franciski sauc par ratatouille), dažādi tartari, mērču receptes kopā ar izsmeļošām gatavošanas pamācībām - receptes ir kārdinošas, brīdina izdevēji.
Divriņķu plīts un mazā cepeškrāsns nelielā dzīvoklītī Parīzē ir vieta, kur Reičela Kū pagatavojusi ikvienu no grāmatā aprakstītajiem (un nofotografētajiem) ēdieniem, tāpēc varat būt droši, ka katrā virtuvē šo ēdienu gatavošana izvērtīsies priecīgā atklāsmē, ja vien rūpīgi soli pa solim sekosiet Reičekas Kū norādēm.