Foto: Privātais arhīvs
Nana Karagiani ir viena no populārākajām personām Grieķijā. Bijusī modele savu agrāko darbu ir nomainījusi pret televīzijas raidījumu vadīšanu, tomēr meitenes personības valdzinājumu aizēno Nanas vizuālais izskats. Ne tikai Grieķiju, bet arī pasauli ir šokējusi meitenes āriene, kas ir ievērojami mainījusies, sirgstot ar anoreksiju, vēstī interneta vietne wwww.informationng.com.

Vietējie mediji aktīvi seko līdzi Nanas ikdienai, publicējot arī ziņas par viņas cīņu ar slimību un paužot cerības par meitenes atlabšanu.

"Viena no kādreiz skaistākajām Grieķijas televīzijas žurnālistēm šobrīd šokē gan televīzijas skatītājus, gan visu pasauli. Bijusī modele Nana Karagiani, slimo ar anoreksiju, kas reiz tik skaistās sievietes ārieni ir padarījusi neatpazīstamu un teju šausminošu.

Tiesa, Nana ar savu slimību cīnās un nevēlas pārtraukt arī savu televīzijas raidījumu vadītājas karjeru. Regulāri publicējot savā sociālā tīkla Facebook.com profilā bildes, Nana ziņo, ka nav zaudējusi dzīvesprieku, kā arī viņu joprojām atbalsta meitenes vīrs, kurš Nanu apprecēja vēl pirms slimības sākšanās.

Nanas profilam ir tūkstošiem sekotāju, un bijušajai modelei pat ir izveidota sava interneta atbalsta grupa, faniem cerot reiz atkal ieraudzīt tādu Nanu, kāda viņa bija savas karjeras sākumā un pirms postošās slimības sākšanās," ziņo Grieķijas mediji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!