Foto: Privātais arhīvs
Meitene, kura kopš 11 gadu vecuma nežēlīgi apsaukāta par "Žokļiem" īpaši asimetriskā sakodiena dēļ, veikusi operāciju un ieguvusi jaunu sejas formu, burtiski uzplaukstot arī jaunai dzīvei, vēstī "Daily Mail" .

"Mans milzu žoklis tik ilgus gadus liedza man būt laimīgai! Nu es beidzot varu smaidīt un justies pašpārliecināta, jo, ielūkojoties spogulī, redzu pievilcīgu meiteni. Agrākais tēls no filmas "Žokļi" ir pazudis uz visiem laikiem," kādā intervijā emocionāli atklājusi 20 gadu vecā Lianna.

Meitenes žoklis deformējās 11 gadu vecumā, veidojoties nepareizam sakodienam, kā rezultātā mutes apakšējā daļa izvirzījās uz āru tik spēcīgi, ka Lianna to vairs nespēja aizvērt. Nepareizais sakodiens traucēja arī ēšanai, un 13 gadu vecumā meitenes dzīve pārvērtusies par murgu, jo skolas biedri Liannu nemitīgi apsmējuši, asociējot ar dažādiem šausmu filmu tēliem.

"Pat mani draugi mani sauca par "Žokļiem". Es biju ikviena izsmiekla objekts. Klasesbiedri mani dēvēja arī par buldogu un kādu multfilmas tēlu no seriāla "Family Guy". Bet kāda meitene mani skolas tualetē piekāva mana izskata dēļ. Tas bija mokoši," atminas Lianna.

Lai cīnītos ar pāri darījumiem un kļūtu pievilcīgāka, Lianna tina savu žokli šallē, izmantoja biezu grima kārtu un izmēģināja dažādus matu sakārtojumus, tomēr situācija nemainījās, un meitene nemitīga jutās kā briesmonis.

"Laika posmā no 12 līdz 18 gadiem manis burtiski nebija. Es aizliedzu ģimenes locekļiem mājās izvietot fotogrāfijas, kurās esmu redzama. Es slēpos no visas pasaules. Arī operāciju nebija iespējams veikt, kamēr mans organisms auga, tādēļ man nācās gaidīt līdz 18 gadu vecumam," skaidro Lianna.

Kad operāciju beidzot bija iespējams veikt, ķirurgi salauza meitenes žokli, pārbīdot to jaunā pozīcijā un ievietojot Liannas mutē titāna plāksnes, lai sejai piešķirtu normālu formu. Tiesa, operācijas gaitā radās komplikācijas, radot draudus, ka Liannas apakšlūpa un daļa zoda kļūs nejutīgi.

"Par laimi, mani sejas nervi pēc operācijas tomēr netika bojāti, un esmu ieguvusi jaunu, skaistu zodu un lūpas. Es beidzot jūtos laimīga un ticu sava drauga vārdiem, kad viņš saka, ka esmu skaista," priecājas Lianna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!