Foto: Publicitātes foto
Himalaju Siddha Jogas Akadēmija aicina aktīvus, atklātus, harizmātiskus cilvēkus ar izteiktām līdera spējam kļūt par akadēmijas studentiem vai partneriem.

Visticamāk, daudzi no Jums jau ir sasnieguši noteiktu materiālo līmeni un panākumus sociālajā dzīvē. Tomēr gadās, ka šie sasniegumi nesniedz prieka, harmonijas, miera un stabilitātes sajūtu. Kādam no mums neļauj mierīgi dzīvot bažas vai neskaidras skumjas par kaut ko neizprotamu. Iespējams, cilvēks skumst un meklē tikšanos pats ar sevi, ar savu īsteno dabu, ar savu garīgo „Es".

Jums visiem, iespējams, ir zināma Jogas nozīme - savienojums, apvienošanās pašam ar sevi. Himalaju Siddha Joga ir ceļš un mērķis, tā ir metode izzināt pašam sevi, satikties ar savu īsto „Es".

Rodas jautājums - priekš kam man tas ir vajadzīgs? Himalaju Siddha Joga necenšas visus padarīt par joginiem. Tās uzdevums ir palīdzēt cilvēkam, ja viņš to grib, kļūt priecīgākam, mierīgākam, palīdzēt sev pašizpausmē. Himalaju Siddha Jogas apmācība neparedz attālināšanos no dzīves. Tieši otrādi, joga palīdz cilvēkam harmoniski attīstīt visas savas dzīves jomas.

Apmācība Himalaju Siddha Jogas Akadēmijā paplašina iespējas, ļauj smalkāk intuitīvi saprast cilvēkus, būt veiksmīgākam ikdienas darbībā, attiecībās ar ģimeni, tuviem cilvēkiem.

Kā Joga var palīdzēt cilvēkam? Protams, Jūs zināt, ka joga nav tikai asanas un pranajamas. Pirmkārt tas ir darbs ar savu motivāciju, ar savām emocijām. Joga ļauj cilvēkam transformēt emocijas, kas negatīvi ietekmē dzīvi - greizsirdība, skaudība, dusmas, pārveidojot tās gudrībā. Cilvēki kļūst labsirdīgāki viens pret otru, sāk priecāties par citu cilvēku laimi un sasniegumiem, cenšas palīdzēt. Tādējādi, gan iekšienē, gan apkārt cilvēkam kļūst vairāk labsirdības, paaugstinās savstarpējā izpratne. Izrādīt mīlestību un līdzjūtību pret apkārtējiem kļūst par cilvēka dabisko vajadzību.

Īpaša laime Jogas ceļā ir tikšanās ar skolotāju. Šī tikšanās notiek tad, kad māceklis tam ir gatavs. Visiem ir zināms teiciens: „Ja māceklis ir gatavs, skolotājs arī ir gatavs". Tieši skolotājs, kas jau ir sasniedzis noteiktu realizācijas līmeni savā garīgajā ceļā, var pamodināt cilvēkā viņa īsteno garīgo „Es".

Pirmais kurss notiks no 2013. gada 25. septembra līdz 5. oktobrim Baltezerā, Rīgā. Kursu vadīs Sati Mata Dži (Ukrainas Himalaju Jogas Asociācijas un Himalaju jogas un cilvēka realizācijas akadēmijas prezidents).

Pieteikties kursam var jau šodien pa tālruni +371 29288878 un elektronisko pastu: jamzeling@me.com

Mācību koordinatore: Vita Junele, tālr.: +371 29228506.

Kurss sastāv no diviem posmiem, katrs no kuriem ilgst 10 dienas:

1. posms no 25.09.2013. līdz 5.10.2013 vada Pilota Baba Džī mācekle un uzticamības persona - Sati Mata Džī un Pandīts Utam Prakašs: www.facebook.com

2.posms notiks pavasarī, datumi tiks precizēti.Apmācību vadīs Pilots Baba Džī, Sati Mata Džī un Pandīts Utam Prakašs; www.youtube.com

Kurss ir paredzēts jebkuram klausītāju līmenim.

Detalizētāka informācija par apmācības iespējām Himalaju Siddha Jogas Akadēmijā ir pieejama www.facebook.com

un
www.facebook.com/ AcademyOfHimalayanSiddhaYoga?ref=hl

E-pasts: jamzeling@me.com
Tālr.: +371 29288878, +371 29228506
Skype: jamzeling

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!