Foto: Publicitātes foto
Lai apģērbs kalpotu pēc iespējas ilgāk, ražotāji tajā iestrādā etiķetes ar apģērba kopšanas norādījumiem. Lai arī vairums mūsdienās ražoto drēbju ir piemērotas parastajiem veļas mazgājamās mašīnas režīmiem, mēs regulāri lauzām galvas par tādu jutīgu audumu mazgāšanu kā vilna un zīds. Iespējams, vienīgais kaitinošais apzīmējums uz apģērbu etiķetēm, kas pārspēj "mazgāt tikai ķīmiskajā tīrītavā", ir – "tikai mazgāšanai ar rokām".

Labi zināms, ka daudzi smalki audumi nespēj izturēt parastās veļas mazgājamās mašīnas cikla radīto griešanu. Mazgāt ar rokām ieteicams, ja mašīnas mazgāšanas cikla laikā audums var sarauties, izbalēt vai zaudēt formu. Mazgāšana ar rokām aizņem daudz laika un var pat atturēt no smalka auduma apģērba iegādes. Taču, ja jūsu skapī ir daudz drēbju ar apzīmējumu "tikai mazgāšanai ar rokām", jūs, iespējams, meklējat patīkamākus un ne tik laikietilpīgus risinājumus.

Lai arī dažas veļas mazgājamās mašīnas piedāvā "mazgāšanai ar rokām" režīmu, tas ne vienmēr garantē tikpat saudzīgu mazgāšanu kā ar rokām. Tāpēc LG Electronics ir nācis klajā ar novatorisku mazgāšanas tehnoloģiju - veļas mazgājamo mašīnu LG 6 Motion Direct Drive. Tajā apvienoti seši dažādi mazgāšanas režīmi, kas praktiski katram auduma veidam un netīrības pakāpei nodrošina piemērotāko mazgāšanas programmu. Papildus parastajiem mazgāšanas režīmiem, LG 6 Motion Direct Drive veļasmašīna ir aprīkota ar inovatīvu īpaši saudzīgo mazgāšanu ar rokām jeb Šūpošanas (Swing) režīmu.

Šūpošanas režīms ir speciāli izstrādāts, lai saudzīgāk koptu tādus smalkus audumus kā vilna un zīds. Tas precīzi atdarina šo audumu mazgāšanu ar rokām - mazgājot veļu līdz iegrimes līnijai, vienmērīgi kustinot cilindru no vienas puses uz otru, tādējādi cikla laikā veidojot sirds veida kustību. Citiem vārdiem sakot, LG 6 Motion Direct Drive veļas mazgājamā mašīna ļauj kopt smalkus audumus tam atbilstošā veidā, nesamitrinot jūsu rokas.

Papildus pārdomātajiem mazgāšanas režīmiem, veļas mazgājamajai mašīnai LG 6 Motion Direct Driveir 10 gadu garantija un A++ enerģijas klases efektivitāte, kas vēl vairāk palielina tās vērtību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!