Izrādījies, ka tie, kas ēduši šokolādi, bija ar zemāku svaru un mazāku zemādas tauku slāni, turklāt neuzrādījās nekādas citas kopsakarības, kas apvienotu šos jauniešus.
Zinātnieki vēl nevar paskaidrot, kāpēc šokolādes ēdājiem ir mazāks aptaukošanās risks, bet iespējams, ka tas ir saistīts lielāku uzņemto flavonoīdu daudzumu, kas labvēlīgi ietekmē gan asinsspiedienu, gan sirds darbību, un protams, arī garastāvokli.
Vecāki, pērciet saviem bērniem melno šokolādi, kas tiek uzskatīta par īpaši veselīgu!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit