Foto: Privātais arhīvs
Kāda Minesotas štata iedzīvotāja zaudējusi 53 kilogramu svara pusotra gada laikā, piedzīvojot brīnumainas pārvērtības, vēstī "Daily Mail".

Sākotnēji 28 gadus vecā Kristīne svēra 108 kilogramus un, saprotot, ka jūtas mazvērtīga, nolēma savu dzīvi krasi mainīt ne tikai savas veselības, bet arī dēliņa dēļ.

Uzsākot apmeklēt trenažieru zāli un pilnībā mainot savu diētu, Kristīne zaudēja pirmos 27 kilogramus svara, bet pēc tam iesaistījās īpašā programmā, kuras ietvaros 90 dienu garumā trenējās divreiz dienā personiskā trenera vadībā, līdz kļuva par programmas uzvarētāju.

Iegūstot pirmo vietu starp vēl 10 000 dalībnieku, Kristīne Hodža laimēja arī 10 000 dolāru naudas balvu, tomēr sieviete atzīst, ka lielākais atalgojums ir gandarījums par paveikto.

"Es sāku dzīvot tā, kā ir jādzīvo, rūpējoties par sevi, piešķirot nozīmi savai dzīvei, atrodot gribasspēku. Es beidzot esmu noticējusi tam, ka esmu vērtīga," atklājusi Kristīne.

Šobrīd sieviete, skatoties spogulī, sevi burtiski vairs neatpazīst. Regulārie treniņi, striktā diēta un gribasspēks Kristīnē ir atgriezis pievilcību, un nu viņas ķermenī ir tikai 14,8 procenti tauku.

"Svara zaudēšanas programmas laikā es mēdzu celties pat četros no rīta, lai izpildītu noteiktus vingrojumus. Savukārt mans uzturs, kas sastāv galvenokārt no olbaltumvielām, ļauj man justies krietni enerģiskākai un laimīgākai," priecājas Kristīne.

Sieviete lielākoties pārtiek no graudaugiem, olu baltumiem, tītara gaļas, laša un tunča, kā arī dārzeņiem, piemēram, brokoļiem, spinātiem un asperāga. Tāpat Kristīne lieto zivju eļļu un vitamīnus.

Sieviete arī atklājusi, ka viņas ārējā izskata izmaiņas un jaunais dzīvesveids Kristīni satuvinājis ar dēlu, kurš ņem no viņas piemēru. Neraugoties uz zaudēto svaru, sieviete turpina strādāt pie sava izskata un jau maijā piedalīsies bikini fitnesa konkursā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!