Foto: Kadrs no video
Noskaties reklāmas, kas liek aizdomāties par dzīves vērtībām, mammu mīļumu, bērnu jaukumu.

Vissvarīgākais darbs

Foto: Kadrs no video

Sagaidot 2012. gada Olimpiskās spēles, kompānija "Procter & Gamble" radīja reklāmas rullīti "Labākais darbs pasaulē", kas veltīts mammām. Viņas veic smagāko, atbildīgāko un svarīgāko darbu – audzina savus bērnus. Reklāma uzrunāja.

Vienkāršie brīnumi

Foto: Kadrs no video
Aviokompānija "Wideroe" izceļ, cik vienkāršība dažreiz var būt iespaidīga. Vectētiņš rāda mazdēlam triku. Reklāma ar subtitriem angļu valodā.

Piesprādzējies!

Foto: Kadrs no video

Reklāmas rullītis "Embrace life" aicina vienmēr automašīnās piesprādzēties, lai nebūtu jāzaudē tuvākie. Rullīti demonstrēja Edinburgā drošības nedēļas ietvaros, to noskatījās 14 miljoni cilvēku.

Kas ir patiesās dzīves vērtības?

Foto: Kadrs no video

Reklāmas autors ir pasaulē viens no atzītākajiem reklāmas video režisoriem Tanončajs Sornsrivičajs, kas veltījis šo filmiņu kādai trūcīgai sievietei, kas pieņēmusi audzināšanā trīs bērnus.
Teksta tulkojums: Vai esat kādreiz sev jautājuši, kas ir dzīves vērtības? Šīs sievietes vārds – Toij. Viņu atstāja vīrs un viņa ir trūcīga. Viņu sauc Kitti, bārene. Tas ir Maks, viņam ir poliomielīts. Šis ir To, viņš ir zaglis. Visiem šiem bērniem ir viena mamma, kuru sauc Toij. Viņai ir vēzis un dzīvot atlicis vairs tikai pāris gadus. Un viņa uzskata, ka viņai ir paveicies, jo savas dzīves atlikušajā laikā varēs paveikt tik daudz laba. Toij iemācīs, ka dzīves vērtības nav labklājība, bet gan izdarīts darbs, kas sniedz citiem ko labu.
Reklāmu pasūtīja apdrošināšanas kompānija "Thai Life Insurance".

Arī karavīri raud!

Foto: Kadrs no video

Kas teica, ka vīrieši neraud? Īpaši, ja tie ir mazi vīrieši? Autiņbiksīšu reklāmas rullītis par skarbo armijas ikdienu.

Īsti vīri nēsā...

Foto: Kadrs no video

Īsti vīri nēsā džinsus, pat ja tie ir autiņbiksīšu džinsi.

Vai tā proti?

Foto: Kadrs no video

Gribi šokolādi? Bet vai prot tā kustināt uzacis?

Došana ir labākā komunikācija

Foto: Kadrs no video

Reklāmu pasūtīja Taizemes mobilo telefonu operators, kura sauklis ir "Došana ir labākā komunikācija". Filmas vēstījums ir par kādu mazu zēnu, kas zog zāles aptiekā, kur viņu pieķer. Puiku aizstāv kāds vīrietis. Vēlāk mazais zēns ir izaudzis un kļuvis par ārstu. Pie viņa atved slimu vecu vīru, kas, izrādās, ir viņa senais aizstāvis. Ārsts atmaksā visus ārstēšanās izdevumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!