Foto: Vida Press
Vēzis nenoliedzami ir slimība, par kuru nevienam nav vēlmes smieties. Tomēr, neraugoties uz slimības nopietnību, smiekli ir vienas no labākajām zālēm ikvienai kaitei. To pierādījis arī kāds vīrietis, uzsākot unikālu foto projektu, lai iepriecinātu savu smagi slimo sievu, vēstī ārvalstu mediji.

Vīrietis rozā balerīnas svārciņos, iespējams, ir tieši tas, kas vajadzīgs, lai sejā uzburtu smaidu sievietei, kura cīnās par savu dzīvību, un uz brīdi novērstu viņas domas no visa negatīvā, nodomājis fotogrāfs Bobs Kerijs, uzsākot savu projektu.

Vīrietis iegādājies amizantos svārciņus un sāci sevi fotografēt neparastās vietās un situācijās, fotogrāfijas piegādājot Lindai, ar krūts vēzi slimajai dzīves biedrei.

Boba mērķis izdevās, iepriecinot ne tikai savu mīļoto, bet arī neskaitāmas citas sievietes un viņu ģimenes, kas saistītas ar krūts vēzi un tā ārstēšanu.

Sirsnīgie attēli ātri vien kļuva par interneta sensāciju, un Bobs nosolījies projektu padarīt vēl apjomīgāku, lai viņa sievas un citu vēža slimnieču dienas kļūtu kaut nedaudz gaišākas.

Vairāk fotogrāfiju iespējams aplūkot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!