Noskaidro, kā mainās sievietes raksturs, kad viņa gaida mazuli, ņemot vērā horoskopu noteiktās īpatnības. Astrologi uzskata, ka horoskopa zīmes ietekmē mainās arī topošās māmiņas uzvedība, attieksme pret pasauli un raksturs.

Auns

Foto: PantherMedia/Scanpix

Sievietes – Auni dažreiz mēdz pieņemt lēmumus neapdomīgi un steigā. Tāpēc arī mazuļa pieteikšanos un dzimšanu Auni uztver kā projektu, kuram nav īpaši jāgatavojas, bet vienkārši jārīkojas. Tiklīdz ir apstiprināts grūtniecības fakts, sieviete sāk rosīties, pierakstīties pie ārstiem, nodot analīzes, un pavisam aizmirst par citiem iepriekš uzsāktiem projektiem, tie kļūst mazsvarīgi un neinteresanti. Pūriņu mazuļiem Aunu sievietes sāk gatavot ilgi pirms dzemdību datuma un dara to ar vērienu.

Vērsis

Foto: PantherMedia/Scanpix

Vēršu sievietes ir nosvērtas, lēmumus par dzīvē svarīgām lietām viņas pieņem apdomāti un nesteidzoties. Savam bērnam Vērši novēl tikai pašu labāko, tāpēc mātes lomai gatavojas īpaši rūpīgi. Vērši ne pārāk uzticas mediķiem, tomēr īpašais stāvoklis liek pārkāpt saviem principiem un darīt to, ko liek ārsts. Tāpēc no malas izskatās, ka ietiepīgais Vērsis ir kļuvis pēc rakstura pielaidīgāks.

Dvīņi

Foto: PantherMedia/Scanpix


Dvīņiem raksturīgā duālā daba grūtniecību ļauj uztvert kā aizraujošu piedzīvojumu. Tikai vēlāk sieviete aptver, ka bērns nozīmē arī rūpes un problēmas. Dvīņu garastāvoklis mainās ik minūti - te ir depresija, te līksmība un prieks. Grūtniecība gandrīz nemaz neierobežo citas sievietes aktivitātes, tāpēc grūtnieces Dvīņi deviņu mēnešu laikā var paspēt gan apgūt vēl kādu valodu, gan iegūt autovadītāja tiesības, gan saņemt augstskolas diplomu.

Vēzis

Foto: PantherMedia/Scanpix


Sievietes – Vēži bauda grūtniecību līdz pēdējai niansei. Turklāt viņas arī gatavojas mātes lomai ļoti nopietni – ilgi izvēlas piemērotāko tēvu savam bērnam, bērnus bieži dzemdē, lai nostiprinātu ģimeni. Vēži ir viena no visģimeniskākajām horoskopa zīmēm, tāpēc daudzām Vēžu sievietēm grūtniecība ir kā robežšķirtne starp karjeru un ģimeni. Laižot pasaulē mazuli, ģimene kļūst par galveno dzīvē. Grūtnieces – Vēži ir sentimentālas, raudulīgas.

Lauva

Foto: PantherMedia/Scanpix


Lauvas atļaujas palikt stāvoklī aprēķina dēļ, viņas šo soli rūpīgi apsver un skaitļo. Piemēram, grūtniecība var būt attaisnojošs veids, kā tikt prom no apnikuša darba, no kura aiziet sieviete nevar saņemties.
Mammas – Lauvas ir īstas lauvenes, kas savus mazuļus aizstāvēs ar īstu lauvenes temperamentu. Turklāt iemācīs saviem bērniem pārliecību par sevi un pašcieņu.
Lauva – grūtniece ir gluži kā karaliene, cēla, skaista un pārliecināta par sevi. Lauvenēm der vairāk pievērst uzmanību savai veselībai grūtniecības laikā.

Jaunava

Foto: PantherMedia/Scanpix


Jaunavas ir gatavas bērnu audzināšanai jau agrā jaunībā. Jo vecāka kļūst Jaunava, jo vairāk viņa savu dzīvi ir gatava pakārtot grūtniecības vajadzībām un ģimenes interesēm. Viņas ir rūpīgas, pat pārāk rūpīgas mammas, kas cenšas izzināt visu par bērnu veselību un audzināšanu.
Jaunavas grūtnieces raksturs nedaudz mainās – tas kļūst skarbāks, prasīgāks pret apkārtējiem, viņai grūtāk iziet uz kompromisiem.

Svari

Foto: PantherMedia/Scanpix

Svariem grūtniecība nozīmē romantisko attiecību turpinājumu. Viņas kļūst vēl saimnieciskākas, vēl ģimeniskākas. Svaru sievietes prot labi noturēt līdzsvaru starp savām vajadzībām un labām attiecīgām ar vīru un pārējiem ģimenes locekļiem. Apzinīgas grūtnieces, kas nekad nekavē ārsta apmeklējumus un analīžu nodošanu.

Skorpioni

Foto: PantherMedia/Scanpix

Grūtnieces, kas ir Skorpiona zīmes pārstāves, gaidīšanas deviņos mēnešos ieņem aizsargājoši agresīvu pozīciju attiecībā uz cilvēkiem sev apkārt. Viņu raksturs var kļūst asāks, skarbāks un uzbrūkošāks, arī kaprīzāks.
Apzinīgi apmeklē ārstus, bet ne vienmēr tikpat apzinīgi pilna visus mediķu dotos norādījumus. Pirms ko darīt, pārliecinās, vai tas tiešām ir nepieciešams.

Strēlnieks

Foto: PantherMedia/Scanpix

Strēlnieces gatavas kļūst par mammām agri, sapņo par lielu, kuplu, spēcīgu ģimeni. Aktīvās Strēlnieces grūtniecības laiks neierobežo, tāpat viņas paspēj izdarīt visu, ko uzsākušas. Viņas ir sportiskas, aktīvas un nesūrojas par grūtniecības laika grūtībām.
Ārstus apmeklē nelabprāt. Tomēr grūtniecība maina sievietes – Strēlnieka pasaules uztveri – viņas kļūst atbildīgākas un disciplinētākas.

Mežāzis

Foto: PantherMedia/Scanpix

Labākais dzīves posms Mežāžu sievietēm ir tieši mazuļa gaidīšanas laiks. Viņas jūtas svarīgas, novērtētas un izjūt misijas apziņu – iznēsāt un dzemdēt cilvēces turpinātāju. Laicīgi iegādājas visu, kas nepieciešams mazulim, atrod labāko bērnu dakteri, rūpīgi izturas pret sevi.
Mežāžu sievietes biežāk par citām zīmēm izvēlas nevis dzemdēt pašas, bet veikt ķeizargriezienu.

Ūdensvīrs

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ūdensvīri ģimenes plānošanas jautājumiem pievēršanas vēlāk nekā citu zīmju pārstāves, jo visvairāk nemīl būt piesietas vienai vietai, vienam projektam, vieniem un tiem pašiem pienākumiem ilgstošā laika posmā. Kad paliek stāvoklī, sieviete – Ūdensvīrs parūpējas par to, lai dzīve ar jaundzimušo būtu pēc iespējas ērtāka un mobilāka, jo sēdēt mājās ilgstoši viņas nespēj. Rūpīgi pilna ārsta norādījumus, dažreiz ir māņticīgas.

Zivis

Foto: PantherMedia/Scanpix

Zivīm bērni ir ģimenes pamats, ģimeni bez bērniem viņas iedomāties nespēj. Var pat būt tā, ka Zivs jāvārdu laulībām dod tikai tad, kad jau ir iestājusies grūtniecība.
Grūtnieces, kas dzimušas šajā zīmē, ir ar visai komplicētu raksturu gaidību laikā. Viegli nav nevienam, jo kompromisus un piekāpšanos sagaidīt no Zivīm – grūtniecēm ir gandrīz neiespējami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!