<a rel="cc:attributionURL" href="http://500px.com/FernandoInnecchi">Fernando Innecchi</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/deed.en_US">CC</a>
Vai kāds ir redzējis resnu francūzi? Veselīga dzīvesveida eksperte, amerikāniete Rebeka Plantera (Rebeca Plantier), kas vairākus gadus dzīvojusi Francijā, apkopojusi veselīgas ēšanas principus, kurus ievēro lieli un mazi francūži. Franču ēšanas noslēpums ir ne tikai "ko" ēst, bet arī - cik daudz, kad un kāpēc ēst tieši šos produktus.

Ēd, bet ar īstajām pauzēm

Francūži uzskata, ka dienā pilnīgi pietiek ar trim kvalitatīvām maltītēm. Bērniem vēl tiek piedāvātas uzkodas pēc atnākšanas no skolas. Visbiežāk tā ir šokolāde, kāds auglis vai īpašs franču stilā vārīts ābolu ievārījums. Tā kā uzkodu nav daudz, tad pienākot īstajai ēdienreizi, mazais francūzis ir izsalcis un paēd labi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!