Foto: Foto no Facebook
Šī gada sākumā no savlaicīgi neatklātām pneimonijas komplikācijām nomira 12 gadus veca meitenīte Teilore Smita. Notikušais satrieca vecākus, bet kā sirsnīgas atvadas palicējiem meitene atstāja vēstuli, kurā uzrunāja sevi pēc 10 gadiem. Ja meitene būtu dzīva, viņa šo vēstuli atvērtu tikai 2023. gadā, tagad par savas meitas sapņiem izlasīja vecāki.

Teilores tētis savā Facebook lapā saka, ka meitene bijusi vienmēr radoša un dzīvespriecīga. "Viņa darīja daudz neparastas lietas, vienmēr kaut ko izdomāja! Mani nepārsteidz vēstule, bet pārsteidza tas, ko izlasījām". Viņš arī tic, ka meita labprāt piekristu, ka viņas sapņus uzzina citi.

"Dārgā Telore!

Kāda ir tava dzīve? Pašlaik (pirms 10 gadiem!) man liekas, ka tā ir vienkārša! Apsveicu tevi ar skolas pabeigšanu, bet ja tu to vēl neesi izdarījusi – saņemies un paveic to! Iegūsti izglītību! Vai varbūt tu jau mācies koledžā? Ja arī nē, es tevi saprotu. Gan jau tam ir pamatots iemesls.

Neaizmirsti apsveikt Alanu 11. dzimšanas dienā. Pašlaik, kad rakstu, viņai apritēja viens gadiņš. Toreiz es uz ballīti netiku, jo biju misijas braucienā un atgriezos par vēlu.

Pastāsti man, kādas tagad ir tavas attiecības ar Dievu. Vai tu skaiti lūgšanas, lasi Bībeli, vai aizej uz dievkalpojumiem? Ja tu to nedari, tūlīt pat atkal sāc to darīt! Nav svarīgi, kāpēc tu to pārtrauci! Viņš tika sists, spīdzināts un sists krustā, bet Dievs ir vienīgais, kas nevienam neko sliktu nav darījis! Vai tu vēl kādreiz esi devusies misijas izbraucienos? Vai esi kādreiz bijusi ārpus mūsu valsts? Vai esi lidojusi? Vai pa televizoru joprojām rāda raidījumu "Doctor Who". Ja nē, tad ar ko beidzās pēdējā sērija?

Vai tev jau ir sava dzīvesvieta? Ja mēs mācamiem koledžā, kādu specialitāti mēs apgūstam? Pašlaik man liekas, ka es gribētu būt juriste.
Vai tu pēdējā laikā esi bijusi "Dollywood"? Ja esi, tad kāda ir jaunākā atrakcija. Vēl es domāju, ka pārdošu savu iPad un nopirkšu iPad mini. Manā iPad ir zīmējums, ko tu varēsi parādīt bērniem. Tas laikam arī viss. Bet neaizmirsti, ka viss, ko šeit uzrakstīju, bija pirms 10 gadiem. Notikušas gan labas, gan sliktas lietas. Tā dzīve ir iekārtota un ar to ir jāsamierinās.

Ar sirsnīgiem sveicieniem, Teilore Smita"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!