Foto: AFP/Scanpix
Ļoti aizņemti, ļoti slaveni, ļoti bagāti, un vēl turklāt arī tēvi! Daži no tiem daudzbērnu ģimenes galvas. Lūk, ko par pašu dabiskāko un vienlaikus arī atbildīgāko lomu savā dzīvē saka vieni no pasaules slavenākajiem vīriešiem.

Breds Pits



Kopā ar sievu, aktrisi Andželīnu Džoliju Breds pašaizliedzīgi audzina sešus bērnus. Trīs ir paša bioloģiskie bērni, bet trīs ir audžubērni no dažādām valstīm. Visai krāsaina un internacionāla ģimenīte!

Pēdējā laikā klīst runas, ka seši vēl nav limits. Pāris plāno kāzas un, iespējams,  pieņems vel vienu bērnu.  Aktieris saka, ka viņa sešiem bērniem nākas slēpt sejas, ejot pa ielu, un viņš prāto, kā viņi dzīvos, kad izaugs un sastapsies ar reālo dzīvi. Par savu kā tēva galveno uzdevumu Breds uzskata pareizu morālo vērtību ieaudzināšanu pēcnācējiem. Pārim ir vienošanās – kad viens filmējas, otrs pieskata mazos. Tāpēc Breds visai bieži redzēts pieskatām bērnus viens pats.

Mets Deimons



Vēl viens sapņu tētis ir Mets Deimons.  Triju meitu tētis un mīlošs audžutēvs sievas, aktrises Luciana Barroso  meitai no pirmās laulības ne vienreiz viens ārzemju medijos ieguvis "tēvu tēva"  titulu.  Bet nu ir gana, atzīstas Mets. Četri ir vairāk nekā pietiekami. Atlikušo dzīvi viņš grib veltīt jau esošo meitu audzināšanai.  "Tā bodīte ir slēgta! Es gribu atcerēties savu meitu vārdus.  Bērni man ir pats galvenais. Ja kāda filma atņem manu laiku ģimenei, es atsakos no projekta".  Starp citu, Mets saka, ka nekad nespētu iedomāties sevi drauga Breda vietā, kas tiek galā ar sešiem knēveļiem. 

Džeimss Olivers



Pasaulslavenais pavārs Džeimss Olivers arī četru bērnu tēvs, bet, ak, kā viņš, izrādās, gaidīja tieši pēdējo – dēlu! Pirmās trīs ir meitiņas, kurām doti brīnumdaiļi vārdi  Popija Hanija (Magoņu saldums), Deizija Boo Pamela (Margarietiņas čuksts) un Petala Blosoma Reinbova (Daudzkrāsainā plaukstošā ziedlapiņa). Kad sieva, modele Džuljeta Nortone laida pasaulē dēlu, pavārs par to sajūsmināts izsaucās sociālajos tīklos "Beidzot man ir dēls!".  Dēls vārds – Badijs Olivers jeb vienkārši Draudziņš Olivers! Pirms tam Džeimss  jau izteicās – ja atkal nebūs dēls, tad puisēnu viņš ir gatavs adoptēt.

Bens Afleks

Seksīgais Bens Afleks un viņa sieva Dženifera Gārnere audzina meitas Violetu un Serafimu un dēlu Semjuelu. Bens esot lielisks, mīlošs tētis, kas tomēr atzinies, ka trīs bērni ar mazu gadu starpību (ik pēc trim gadiem nākamais) tomēr ir "mazā ellīte". Ja ne sievas lēmums uz laiku atteikties no aktrises karjeras un pilnībā sevi veltīt bērnu audzināšanai, aktieris nezina, kā tiktu galā ar tēva lomu. Pašlaik gan viņš pašaizliedzīgi vadā meitas uz horeogrāfijas nodarbībām un mazo dēlēnu pastaigā. Holivudā Benu uzskata par ideālo tēvu.

Džonijs Deps


Foto: SCANPIX SWEDEN
Vēl pirms trim gadiem Džoniju Depu un franču dziedātāju Vanesu Paradī uzskatīja par Holivudas stiprāko un ģimeniskāko pāri. Vanesa teica, ka ar katru gadu Džonijs kļūst arvien tēvišķāks tētis viņu abu bērniem Džekam un Lilijai Rozei.  Džonijs bija gatavs pamest darbu un kļūt par mājsaimnieku.  Pašlaik pāris izjucis, tomēr Deps stāsta, ka attiecības ar 14 gadus veco meitu ir lieliskas. Viņš gan, kā jau visi tēvi, sāk izjust mežonīgu greizsirdību pret puišeļiem, kas vēlas doties uz randiņiem ar viņa mazo Liliju.

Deivids Bekhems


Kurš tad vēl, ja ne Deivids Bekhems nāk prātā, domājot par gādīgu tēti. Četri bērni arī Bekhemu pārim ir pilnīgi pietiekami. Nesen Bekhems atklāja, ka jaunās paaudzes audzināšana ir smags darbs. Viņa vecākajam dēlam Bruklinam jau ir 14 gadi un viņš vēlas apmeklēt vietas un izbaudīt pieredzi, ko tēvs negribētu pieļaut. Bekhems daudz runājas ar dēlu un mēģina pārliecināt, ka ne viss noteikti jāizbauda uz paša ādas. Pagaidām stilīgo Bekhemu spurainais tīnis klausās.  Bekhemu pāra audzināšanas princips ir atļaut bērniem gandrīz visu. "Mēs dodas 99% no tā, ko bērni prasa, bet uzsvars ir uz standarta audzināšanu," skaidro  tēvs.

Metjū Makkonahijs

Metjū Makkonahijs, kas ilgus gadus tika dēvēts pat seksīgāko vecpuisi, arī kļuvis par triju bērnu tēti. Bērnu dēļ vecākiem nav jāatsakās no savas dzīves, uzskata aktieris.  Viņa sieva, brazīliešu izcelsmes foto modele Kamilla Alvesa, sapņo par ļoti kuplu ģimeni. Pašlaik viņu bērniem ir 1,5 gadu starpība, kas paspējuši piedzimt pāra 6 gadu kopā būšanas laikā.  Par trešā bērna gaidībām aktieris paziņoja Tviterī.

Princis Viljams


Foto: AP/Scanpix
2013. gada populārākais tētis ir Lielbritānijas princis Viljams, kura sieva Keita Midltone jūlijā laida pasaulē karaļnama mantinieku. Princis paziņojis, ka neraugoties uz karaliskajām asinīm, dēlam mēģinās nodrošināt pēc iespējas  vienkāršāku  un tradicionālāku bērnību.  Izrādās, ka arī Viljamam nekas cilvēcīgais nav svešs. Kādā intervijā viņš atzina, ka ir ellīgi nogurusi no sava dēlēna nemitīgās bļaustīšanās, tāpēc bijis gluži laimīgs, kad dienesta pienākumi lika doties prom no ģimenes uz vairākām nedēļām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!