Foto: PantherMedia/Scanpix
Skaistums ir viens no apspriestākajiem tematiem, nezaudējot savu aktualitāti gadsimtiem. Laika gaitā un, pateicoties mūsdienu tehnoloģiju attīstībai, esam apguvuši visdažādākos paņēmienus, kā savu vizuālo izskatu padarīt pievilcīgāku. Tomēr, vai ar to ir pietiekami, lai iemantotu cilvēku simpātijas? Šai sakarā portāls lifezap.com apkopojis piecas pazīmes, kas liecina – neraugoties uz šķietami nevainojami izskatu, tu cilvēkiem tomēr nepatīc.

Cilvēki nesteidzas tev palīdzēt, kad tu lūdz pēc padoma


Foto: PantherMedia/Scanpix
Zināms, ka katram podiņam ir savs vāciņš un gaumes mēdz būt dažādas. Tomēr, ja esi piefiksējis, ka tavi lūgumi pēc palīdzības - vai tas būtu padoms vai pakalpojums - visbiežāk paliek neatbildēti, iespējams vērts aizdomāties. Vai nu tavs izskats vai personība cilvēkus tomēr atgrūž, un viņi nevēlas iesaistīties nekādās darīšanās, kas saistītas ar tevi.

Tava personība saņem vairāk komplimentu nekā āriene


Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka tuvinieki un draugi nav gluži objektīvākie komplimentu sniedzēji. Nereti uzmundrinājuma vārdi un uzslavas tiek veltīti tikai tāpēc, lai uzlabotu noskaņojumu un neliktu pavisam nokārt degunu.

Gadījumā, ja apkārtējie visbiežāk tev izsaka komplimentus par lādzīgo dabu un humora izjūtu, nevis slavē apģērbu vai jauno frizūru, iespējams, tu kaut ko dari nepareizi.

Protams, ārējais skaistums nav galvenais, tomēr pievilcīgs izskats nereti lieti noder - pētījumos atklāts, ka skaisti cilvēki ir veiksmīgāki un karjerā gūst lielākus panākumus.

Pretējā dzimuma pārstāvji tevī saskata tikai draugu


Foto: PantherMedia/Scanpix
Teju ar katru no mums vismaz reizi mūžā ir gadījies viens no nepatīkamākajiem pārsteigumiem - pievilcīgais, nesen iepazītais pretējā dzimuma pārstāvis atklāj, ka esam lieliski draugi un uzticības personas, pirms vēl pagūstam izrādīt savu seksuālo interesi par viņu.

Ja tā bieži vien notiek arī ar tevi, veic korekcijas savā ārienē un piefiksē, vai tava uzmanība jebkāda veidā neatgrūž pretējā dzimuma tuvošanās mēģinājumus!

No tevis baidās bērni


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ne velti radies teiciens, ka pasaulē godīgākie cilvēki ir bērni un tie, kas iedzēruši. Tieši bērni visbiežāk saka, ko domā, neuztraucoties par iespaidu, ko atstāj viņu teiktais. Tāpat viņu negatīvā reakcija - raudāšana, bailes un slēpšanās - liecina par antipātijām.

Šai sakara mazuļu sejās iespējams lasīt kā atvērtā grāmatā - vēro viņu izteiksmi un secini, kā tevi uztver mazie taisnības paudēji!

Tevi uzrunā tikai vizuāli nepievilcīgi cilvēki


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja tikai vizuāli ne pārāk izskatīgi cilvēki tevi uzrunā sabiedriskos pasākumos, iespējams, esi neglītāks/a nekā pašam šķiet. Vēro komunikācijas partneru ķermeņa valodu, lai saprastu, vai glītajam kolēģim/ei par tevi ir patiesa interese vai tikai rezignēta pieklājība!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!