Lai zinātu maltītes izejvielas, grūtniecības laikā īpaša uzmanība jāpievērš produktu kvalitātei - tiem jābūt svaigiem un pilnvērtīgiem. Turklāt ikdienas maltītes jaunajai māmiņai ieteicams gatavot pašai, nevis iegādāties jau gatavu produkciju.
Tāpat svarīgi izvairīties no "neredzamo tauku" avotiem - desām, cīsiņiem, pastētes, kausētajiem sieriem, treknajiem dzīvnieku izcelsmes taukiem, un citiem. Rūpīgi pārdomāts un veselīgs uzturs būtiski var uzlabot gan māmiņas pašsajūtu un veselību, gan nodrošināt mazulim pilnvērtīgu attīstību.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit