Foto: PantherMedia/Scanpix
Mātes diena ir tepat aiz stūra, un gadījumā, ja dāvanu savai māmiņai vēl neesi paguvusi nolūkot, iepazīsties ar portāla "MSN Living" apkopotajām lietām, ar kuru izvēli vajadzētu uzmanīties, ja ne pavisam izvairīties no to iegādes.

Čības

Lai kāda būtu svētku specifika, čības ir viena no nepiemērotākajām dāvanām jebkurā gadījumā. Ja tās tavai mammai patiesi ir vajadzīgas, ļauj izvēlēties viņai mājas apavus pēc savas gaumes, nevis ierodies ciemos ar dāvanu maisiņu, kurā ir nevis kas patiesi pārdomāts un mīļš, bet pāris garlaicīgu vai, tieši otrādi, mammas gaumei pilnībā nepiemērotu čību.

Sarkanas rozes

Sarkanas rozes ir viena no banālākajām ziedu izvēlēm. Tās ne vienmēr patīk sievietēm, un, ļoti iespējams, tava mamma nav izņēmums. To vietā izvēlies košu pušķi vai pavasarīgākus ziedus.

Virtuves piederumi

Pat, ja tavai mammai patīk gatavot, virtuves piederumu dāvināšana neliecina par lielu izdomu. Bez tam – visticamāk, tikai mamma būs informēta par to, ko tieši viņai šai jomā vajag.

Mīkstās rotaļlietas

Lai cik mīļa šāda dāvana arī nešķistu, izvēlies to tikai tad, ja dodies ciemos pie bērna. Pretējā gadījumā dāvanas izvēle noteikti nebūs tā veiksmīgākā.

Seksīga apakšveļa

Tā vai nu jāiegādājas mammai pašai vai viņas mīļotajam vīrietim. Pretējā gadījumā situācija var kļūt visai neveikla.

Pašpalīdzības grāmatas

Lai kāda palīdzība tavai mammai arī nebūtu vajadzīga, tematiska grāmata, kas saņemta no pašas bērna drīzāk radīs skumjas nekā jebkādā veidā palīdzēs problēmu risināšanā.

Ierāmēta fotogrāfija ar tevi

Šāda tipa dāvanas, līdzīgi čībām, gluži vienkārši nav piemērotas svētkiem.

Piemājas veikalā pirkta šokolāde

Tava mamma nav pelnījusi pēdējā brīža dāvanu. Gadījumā, ja viņai šokolāde patiesi garšo, pagatavo to pati vai iegādājies īpaši izcilus saldumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!