Foto: PantherMedia/Scanpix
Ceļš uz to cilvēku, par kādu vēlies kļūt, ne vienmēr ir vienkāršs. Šai sakarā "Huffington Post" piedāvā psihologu apkopotas atziņas, ko vērts ņemt vērā, esot vēl divdemitgadniecei.

1. Tev vēl ļoti ilgu laiku trūks naudas. Samierinies ar to, iemācies iztikt ar esošajiem līdzekļiem un plāno, kā nopelnīt vairāk!

2. Tavā pirmā mīlestība, visticamāk, nebūs pēdējā. Mūsu dzīvē dažādu iemeslu dēļ ienāk dažādi cilvēki un tikpat dažādas mīlestības.

3. Tu nenovēršami attālināsies no daļas savu draugu – atšķirīga ikdiena, mērķi, nākotnes plāni un dzīvesvietas bieži vien šķir pat ilgus gadus koptu draudzību, jo tai vairs nepietiek laika.

4. Nekas šai dzīvē nav mūžīgs. Iespējams, tā ir viena no skumjākajām atklāsmēm, tomēr, to iemācoties pieņemt, dzīve kļūs krietni vienkāršāka.

5. Tu nekad neizskatīsies nevainojami, tomēr neaizmirsti, ka esi skaista tāda, kāda esi. Pieņem un iemīli sevi!

6. Tu laiku pa laikam jutīsies vientuļi. Uzskatīsi, ka ikvienam ir sava, aizraujoša dzīve, bet tev esi tiku tu pati un vientulība. Necīnies ar šo sajūtu – atceries, ka vari paļauties tikai uz sevi un laiks, ko velti pašas izzināšanai, ir nenovērtējams.

7. Tev vienmēr pietrūks vecāku – gan viņu padomu un pieredzes, gan atbalsta. Nekaunies no tā arī pieaugušā vecumā!

8. Tu reizēm jutīsies nenovērtēta, vīlusies un apdalīta.

9. Tavi uzskati mainīsies. Nejūties vainīga par to!

10. Darba tirgus ir krietni mainījies. Ar augstāko izglītību un pieredzi vairs nepietiek! Tev sevi būs nemitīga jāpierāda un jāattīsta!

11. Pagātne ir pagātne. Pieņem to, kas noticis, un koncentrējies uz nākotni!

12. Būt labam cilvēkam reizēm ir patiešām grūti. Tavi principi un vērtības tiks pārbaudītas. Bieži un liekot sastapties ar apkārtējo iespējamu nosodījumu!

13. Tu nekad nebūsi laba visiem, un centieni iemantot ikviena simpātijas tikai nokauj tavu laiku!

14. Cilvēki ir dažādi. Ne katrā patiesi mājo tas labais, ko tik ļoti pūlies saskatīt.

15. Kad sastapsi savu īsto otro pusīti, rēķinies, ka neviens nav nevainojams! Jūsu attiecības piemeklēs grūtības un pārbaudījumi. Laime slēpjas nevis perfektā partnerī, bet atklāsmē, ka viņš ir perfekts tieši tev! Tev jāapprec cilvēks, kurš var būt arī tavs labākais draugs, ne tikai izsapņots ideālā vīrieša tēls!

16. Tavs augums un izskats mainīsies. Rūpējies par to, neaizmirstot, ka laiks tomēr ir nepielūdzams.

17. Tu bieži zaudēsi pamatu zem kājām un atdursies ar degunu zemē. Tas var būt jebkas – vilšanās profesionālajā jomā vai attiecībās ar mīļoto vai draugiem – piecelies, nopurinies un dodies tālāk!

18. Ne viss būs tā, kā esi izsapņojusi. Naudas var pietrūkt un sapņi var nerealizēties, tomēr svarīgi ir palikt sev uzticīgai un gūt laimi ikdienas lietās.

19. Tavi principi un uzskati ne vienmēr saskanēs ar apkārtējo viedokļiem. Pieņem to!

20. Pēc gadiem tu būsi kļuvusi par pilnīgi citu cilvēku. Tomēr neaizmirsti sirdī glabāt savus sapņus un mīlestību pret sevi. Tiecies pretim mērķiem un paliec uzticīga principiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!