Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja plāno kārtējo vasaru pavadīt strādājot un pēdējo atvaļinājumu burtiski vairs neatceries, tev, iespējams, tomēr ir pienācis laiks atpūtai. Iepazīsties ar "Cosmopolitan" apkopotajām pazīmēm, ka sliecina - tavā ikdienā darba ir par daudz!

1. Tu mosties īgna un ar bezcerības sajūtu par kārtējo dienu, kurā gaidāmas kārtējās nepatikšanas un stress.

2. Tavs priekšnieks atgādina, ka neesi bijusi atvaļinājumā jau vairākus gadus un tas beidzot jāizmanto.

3. Nedēļas nogalēs nezini, ko iesākt, jo kontakts ar draudzenēm zudis jau sen, un tāpēc tu izvēlies vēl nedaudz pastrādāt. 

4. Tu pat savas pusdienas plāno ar stratēģisku precizitāti gan ēdiena, gan laika izvēles ziņā, bieži vien tās ieturot turpat pie galda un aprobežojoties ar sviestmaizi. 

5. Pusdienas parkā tev šķiet kas eksotisks – svaigais gaiss, vējš un saule – tu to neesi redzējusi un jutusi nedēļām ilgi! 

6. Tavi kolēģi tevi tracina, lai gan agrāk bijāt labās attiecībās un sastrādājāties viegli. 

7. Tava datora un telefona ekrānus rotā gadiem veca bilde, kurā esi redzama pludmalē, vai arī eksotiskas ainavas ar vietām, kurās vēlies pabūt. 

8. Tu esi pārsteigta par garākām brīvdienām – piemēram, brīvu pirmdienu vai piektdienu – un tas tevi neprātīgi sajūsmina.

9. Domājot par garām slīdošo vasaru, tu regulāri ēd neveselīgu pārtiku. Skatoties pa biroja logu. 

10. Tevi nekas vairs nespēj ieinteresēt. Pat koncerti un draugu rīkoti pasākumi tiek aizstāti ar gulēšanu, cenšoties atgūt hroniski iekavētās miega stundas. 

11. Pēc dienas, kas pavadīta pludmalē, tu vienkārši nespēj sevi piespiest doties projām.

12. Tevi arvien vairāk sāk interesēt brīvprātīgais darbs un iespēja pārcelties uz citu valsti, lai darītu kaut ko pilnīgi nesaistītu ar profesiju, ko reiz tik ļoti mīlēji.

13. Tu centies nedēļas nogalēs pagūt izdarīt pēc iespējas vairāk, bet rezultātā jūties vēl vairāk nogurusi.

14. Svētdienas tev rada īstu depresiju, jo apzinies, ka brīvdienas ir pagājušas. Līdzīgas sajūtas tevi nereti piemeklē arī sestdienās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!