Foto: PantherMedia/Scanpix

Sievietes nereti sūdzas par to, ka viņām pietrūkst vīriešu uzmanības un ir grūti atrast otro pusīti. Tomēr tajā pašā laikā daiļā dzimuma pārstāves ir arī pietiekami pašpietiekamas un patstāvīgas, nereti pat nepamanot, ka zaudējušas savu sievišķīgo un iedvesmojošo dabu. Iepazīsties ar cluber.com.ua sastādīto sarakstu par paradumiem, kas nogalina tavu sievišķību, taču ņem vērā, ka viena pazīme vēl ne par ko neliecina, jo savu patieso sievišķības devu zini tikai tu pati. Un tevis pašas ziņā ir, cik nopietni vai nenopietni uztvert šo sarakstu.

Aizraušanās ar vīriešu sporta veidiem

Makšķerēšana, basketbols, futbols un citas vīriešu aizraušanās un sporta veidi sievieti nedaiļo un padara vīrišķīgāku. Lai nezaudētu sievišķību, labāk nodarbojies ar jogu vai apmeklē deju nodarbības.

Brīvā laika trūkums

Katrai sievietei ir nepieciešams laiks, ko veltīt sev pašai un sievišķīgu sīkumu veikšanai. Nebaidies ieguldīt laiku un naudu savā skaistumā un labsajūtā, jo laimīga sieviete ir skaista sieviete.

Neatkarība

Sievieti vīrišķīgāku padara patstāvība, spēks, pārāk liela kontrole un uzstājība savu mērķu sasniegšanā un attieksmē pret citiem.

Lepnums

Sieviete zaudē daļu savas sievišķības, kad uzskata, ka visu par paveikt viena pati. Līdzīgi notiek arī tad, ja viņa uzskata, ka cita paveikto darbu pati būtu izdarījusi ātrāk, labāk un kvalitatīvāk un nelūdz nevienam palīdzību pat tad, kad tā tiešām ir vajadzīga.

Konflikti

Sievietei nekad nevajadzētu iesaistīties konfliktos, it īpaši ar vīriešiem, jo tie padara viņu rupjāku, un, līdz ar to, arī vīrišķīgāku.

Vīriešu pienākumu pildīšana

Mēbeļu pārbīdīšana, pasākumu vadīšana, ģimenes apgādāšana vienai pašai, kredīti, hipotēkas... Šie visi ir vīriešu pienākumi, kuros sievietei nebūtu jāņem dalība.

Noslēgtība

Sievietes pēc savas dabas ir ļoti emocionālas būtnes, kamēr vīrieši parasti ir krietni nosvērtāki un mierīgāki. Ja sieviete aizliedz sev izrādīt emocijas, tas liecina par sievišķības trūkumu.

Vīrišķīgs matu griezums

Īss matu griezums, protams, ir praktiskāks un ērtāks, taču vārds "praktisks" ir iekļaujams vīriešu iecienītāko vārdu vācelītē. Tas gan nenozīmē, ka īss matu griezums ir sliktāks par gariem matiem - viss atkarīgs no tā, cik lielas rūpes sieviete ieliek frizūras kopšanā.

Pārmērīgas soaciālās aktivitātes

Pārlieku liela sievietes cenšanās socializēties nozīmē to, ka viņa cenšas aizpildīt mīlestības trūkumu, ko jūt savā dvēselē. Sievietei laiks citiem būtu jāvelta tikai tad, kad viņa pati to patiesi vēlas un ir brīva no ģimenes pienākumiem.

Garlaicīga garderobe un bikses

Liela daļa sieviešu tā vien vēlētos, lai viņu garderobe būtu istabas lielumā un pilna ar kleitām visā iespējamās krāsās. Taču, ja garderobe ir visai nabadzīga, bāla un tajā ir daudz bikšu, tas nozīmē, ka apģērbam, gluži kā to mēdz darīt arī vīrieši, nepievērs pārāk lielu uzmanību un līdz ar to nomāc savu sievišķību.

Draudzeņu trūkums

Sievietēm ir nepieciešams reizi pa reizei izkratīt sirdi kādai citai daiļā dzimuma pārstāvei.

Vēlme vadīt

Sievietes var būt ļoti labas vadītājas, taču tā kā mūsu dabā ir iedvesmot, nevis vadīt, no tā labāk atturēties.

Nerūpēšanās par sevi

Sieviete zaudē daļu savas sievišķības, ja nerūpējas par sava ķermeņa un gara veselību – proti, netrenējas un nevelta laiku skaistumkopšanas procedūrām.

Rotas lietu trūkums

Ja vīriešiem ir sievietei jādāvina rotas, tad mums tās ir jānēsā. Sieviete, kura nav pietiekami sievišķīga, ne tikai neprot tās nēsāt, bet bieži vien no greznumlietām vispār izvairās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!